Daniel Pavel are o nouă iubită. Cine este și cu ce se ocupă Ana Maria Pop

Daniel Pavel a postat primele fotografii cu iubita lui. Ana Maria Pop este femeia care l-a cucerit pe prezentatorul de la „Survivor România'.

Relația lor a început înainte ca acesta să plece în Republica Dominicană și la scurt timp după ce s-a despărțit de Marina, logodnica lui. Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au afișat împreună la SAGA Festival, acolo unde au petrecut în weekend. Vedeta de la PRO TV a postat pe Instagram imagini în ipostaze tandre cu femeia de care este îndrăgostit.

Se pare că Ana Maria Pop a mai avut și alți iubiți celebri. Actuala parteneră a lui Daniel Pavel a fost într-o relație cu Horia Tecău, dar și cu Ricardo Cadu, un fotbalist portughez care a jucat la CFR Cluj, relatează TVmania.

Daniel Pavel si iubita luiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cine este Ana Maria Pop, noua iubită a lui Daniel Pavel

Ana Maria Pop a absolvit Facultatea de Drept din Cluj, dar a renunțat la cariera de avocat pentru a deveni actriță. În anul 2014, iubita lui Daniel Pavel a absolvit un curs de actorie. De asemenea, a jucat și în filmul „Palatul Pionierilor', o producție care a fost prezentată la Cannes. În prezent, Ana Maria este chief operating officer la o companie care a intrat pe piața din România în 2016.

„Este o poveste lungă. Am început Dreptul la Universitatea București, dar m-am întors în Cluj în anul III, unde am și terminat ultimii doi ani de facultate. A urmat un program de masterat și alte trei cursuri de specializare. După examenul de intrare în Barou am profesat doi ani ca avocat stagiar și am continuat să merg pe acest drum și după ce am promovat examenul de definitivat.
Cursul drumului meu în avocatură s-a schimbat în momentul în care am primit propunerea de a mă reloca la Bruxelles pentru un proiect european, însă pentru a putea accesa această funcție care era incompatibilă cu statutul de avocat am fost nevoită să mă suspend temporar din avocatură, pe durata proiectului.

Din păcate, proiectul în cauză nu a mai primit finanțare și astfel am revenit la București, unde locuiau și părinții mei. M-am trezit în București, suspendată din avocatură și pusă în situația de a alege între reactivarea în profesie sau oferirea de consultanță juridică pentru companii', a povestit iubita lui Daniel Pavel pentru revista Luxury.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete