Daniel Pavel a convocat Consiliul de urgență la Survivor. Cine este în pericol să plece acasă?

Daniel Pavel a convocat Consiliul de urgență la Survivor. Cine este în pericol să plece acasă?

Prezentatorul celui de-al doilea sezon al reality-show-ului Survivor România 2021, Daniel Pavel, îi va convoca pe Faimoși și pe Războinici într-un nou Consiliu de urgență în ediția de joi, 17 iunie.

„Am convocat Consiliul de urgență pentru a aduce amănunte în ceea ce-l privește pe unul dintre voi', spune Daniel Pavel.

Așa cum s-a mai întâmplat atunci când au fost concurenți cu probleme medicale, foarte probabil, în consiliul de mâine se va afla soarta lui Cosmin Stanciu, unul dintre cei mai buni concurenți din echipa sa.

În ultimele săptămâni, Cosmin, care este unul dintre cei patru concurenți care se află în Republica Dominicană încă de la începutul competiției, în luna ianuarie, a absentat în ultima perioadă din echipa Faimoșilor din cauza problemelor medicale pe care le are.

Situația faimosului este incertă după ce acesta a acuzat în mai multe rânduri dureri mari de spate și de piept. Se pare că eforturile depuse de Cosmin de-a lungul celor cinci luni scurse de la debutul competiției și-au puse amprenta pe starea de sănătate a acestuia.

Situația grea a lui Cosmin a fost confirmată de Andreea Lodbă, fosta componentă a echipei Faimoșilor. Aceasta a dezvăluit recent că multiplul campion mondial și european la arte marțiale nu mai participase nici la jocuri, nici la consilii din pricina durerilor puternice pe care el le-a acuzat la spate și în piept. Actrița din serialul „Moldovenii' a declarat că faimosul a avut nevoie de mai multe ședințe de masaj și de recuperare.

Nu ar fi pentru prima oară când un concurent ar părăsi reality-show-ul din motive medicale. Jador, Cătălin Moroșanu, Sorin Pușcașu, Roxana Nemeș, Alexandra Stan sunt doar câțiva dintre cei care au fost nevoiți să părăsească emisiunea independent de voința lor.

Înaintea acestui Consiliu de urgență, concurenții rămași în competiție vor concura pe un traseu extenunant în obișnuitul Joc pentru Recompensă.

Competiția se apropie de final, iar tensiunile dintre Faimoși și Războinici se acutizează. Maria Chițu din echipa Războinicilor este șocată de acuzațiile și de comportamentul pe care faimosul Sebastian Chitoșcă le are la adresa ei, în timp ce Elena Marin are o nouă discuție aprinsă cu Zanni și același Chitoșcă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete