Dani Oțil, prins în fapt de soția sa: „Unde ai fost?”

Dani Otil și Gabriela Prosăcariu formează un cuplu extrem de frumos, iar chimia dintre ei doi se simte de la distanță. Cei doi au împreună un băiețel absolut superb, pe Luca Tiago.

Nu mai este nici un secret faptul că matinalul de la Antena 1 este mereu pus pe șotii, însă de data aceasta Gabriela a postat pe Instagram o discuție cu iz de scandal pe care au avut-o în urma unui antrenament intens al soțului său, fiind un adept al sporturilor extreme. Acesta a sosit acasă plin de zgârieturi, iar blondina a acționat în consecință.

Deși Dani i-a explicat soției că este vorba de mici accidentări din timpul antrenamentului, aceasta nu s-a lăsat înduplecată și a continuat cu întrebările.

„Dani a zis că a fost la Enduro. Unde ai fost? Uită-te puțin la tine. Tu să-mi spui unde ai fost, lasă glumele!', a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Cei doi sunt extrem de simpatici și mereu puși pe glume. Relația lor se conturează pe zi ce trece mai frumos, iar micul Tiago este o mică vedetă în devenire. Anul acesta, Dani și Gabriela Oțil au ales să petreacă sărbătorile în intimitatea căminului lor alături de băiețelul lor în vârstă de patru luni.

Gabriela-PrisacariuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Colegul lui Răzvan Simion a declarat acum ceva timp cum simte relația dintre el și fiul său.

„El mi-a zis că în relația cu fiul meu sunt ca un proaspăt angajat. Adică în primele lui ești ca un simplu manipulant: îl iei, îl pui și cam atât. Nu simți că ești de neînlocuit, nu simți că ai vreun beneficiu, după, încet, încet o să prinzi aripi și ești șef de echipă. Mi-a zis că… bă, în primele luni, copilul o să pară exact ca un câine sau o pisică, adică să nu crezi că wow, valuri de dragoste.

M-am cam speriat asta, dar după mi-am dat seama că așa e, până nu ai feedback de la bebeluș, n-ai ce să… Adică, hai să fim serioși: Mamă, l-am iubit din prima zi!, e sanchi! Eu o să-l iubesc când o să vină cu primul salariu acasă', a spus Dani Oțil.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete