Dani Oțil, glumă nepotrivită la adresa Lidiei Buble: „La așa nas, doar nu era să…”

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața a fost prezentă joi, 9 decembrie, în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani' pentru a-și promova noua piesă, „Extrapolăm'.

Lidia Buble a fost iubita lui Răzvan Simion o bună perioadă de timp. Deși s-au despărțit și fiecare a luat-o pe drumuri separate, cei doi păstrează o relație profesională și nu își poartă ranchiună. Motiv pentru care cântăreața a fost prezentă în emisiunea moderată de fostul iubit și a făcut mai multe dezvăluiri, printre care și ce a însemnat participarea ei la „Asia Express'.

„Nu am reușit noi două să câștigăm Asia Express, însă cel mai important este că am reușit să câștigăm inimile oamenilor faini de la noi din țară și nu numai. Cel mai câștigată am fost că am reușit să petrec două luni alături de sora mea. Acesta a fost principalul motiv pentru care am acceptat să particip. Știam că asta e singura șansă să ne mai petrecem atât de mult timp împreună. Dacă nu ar fi fost Esti, probabil… din 11 frați aveam pe cine să aleg', a spus Lidia Buble.

Dani Oțil este recunoscut pentru umorul său acid pe alocuri, iar artista nu a scăpat. Astfel, colegul lui Răzvan Simion a făcut o aluzie la aspectul fizic al cântăreței. Lidia a dezvăluit lui Florin Ristei că va lansa un parfum intitulat „Karma'.

„Am visat la asta de la o vârstă foarte fragedă. Pe lângă această pasiune de a cânta, eu am o pasiune foarte mare și pentru parfumuri. În cel mai scurt timp voi lansa parfumul la care am visat de o viață. Nu există zi de la Dumnezeu să nu fiu întrebată ce parfum folosesc', a declarat vedeta.

În acest timp, Dani Oțil a intervenit și a precizat că parfumul ei rămâne multă vreme în încăperea pe unde ea trece, fiind foarte persistent.

„O să mai fie acolo pentru câteva săptămâni', i-a răspuns Lidia Buble.

„Ahhh! Am vrut să spun o răutate, dar nu o spun… Că la așa nas, doar nu era să vinzi cordeluțe de păr. Ți se potrivește să vinzi parfumuri', a glumit Dani Oțil pe seama artistei mai ales că multă vreme forma nasului ei nu a scăpat de răutățile celor din mediul online.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete