Dani Oțil, dificultăți înainte de a veni pe lume primul lor copil: „Dragii mei, trăiesc o dramă”

Foarte puțin a mai rămas până când Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu își vor ține în brațe bebelușul mult dorit. Cei doi sunt copleșiți de emoții, iar în ultima vreme merg des la medic pentru monitorizarea băiețelului.

Dani Oțil le-a mărturisit fanilor săi că au întâmpinat o adevărată problemă pe care nu știu cum să o rezolve, chiar dacă mai este foarte puțin timp la dispoziție. Dacă detaliile privind camera bebelușului, accesoriile necesare transportului, hăinuțele și jucăriile au fost puse la punct, ei mai au de rezolvat un aspect foarte important.

Gabriela Prisăcariu este foarte activă pe rețelele de socializare și le-a mărturisit adepților săi că micuțul cântărește acum 3.500 g, însă toată lumea o întreabă cum îl va chema pe băiețel. Ea le-a spus că îl alintă deocamdată „Cârcel'.

Dani Oțil și frumoasa sa soție nu s-au hotărât încă la numele primului lor născut, deși au o listă întreagă. Mare problemă este că cei apropiați „le-au furat' din idei, însă nu pentru copii, ci pentru animalele de companie. Motiv pentru care sunt în dilemă pentru că nu și-ar dori ca iubitul lor bebeluș să poarte un nume la care ar răspunde și un animal.

„Dragii mei, trăiesc o dramă în prag de naștere a copilului. Trebui să vă mărturisesc că jumătate din numele pe care le-am pus pe o foaie de hârtie pentru copil… copilul nu are nume deocamdată, îl cheamă 'Cârcel', nume de cod, iar domnul doctor, care ne este și prieten, a scris în druptul numelui pe fișe, copilul fără nume, căci a zis că nu poate, nu se cade să scrie 'Cârcel'.

Dar jumătate din numele pe care mi le-am propus sunt date de prietenii și rudele mele câinilor lor. Că nu le mai zice acum la câine Lăbuș, Rex sau Lesi, acum le zice Artur, nu mai poți…', a mărturisit Dani Oțil în emisiunea matinală de la Antena 1.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete