Dani Oțil, declarații după ce a primit factura la curent. Locuiește cu familia într-o vilă: „Povara o simt cel mai tare în buzunare”

Dani Oțil, Gabriela și fiul lor trăiesc într-o vilă în apropierea Bucureștiului. Acum, prezentatorul a povestit în emisiunea de la Antena 1 cum a reacționat după ce a primit factura la curent. A scos mai mulți bani din buzunare decât de obicei.

dani-otil-factura-la-curent-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Facturile la curent și gaze au dat multe bătăi de cap românilor, după ce au venit dublu față de alte luni. Dani Oțil a avut și el o reacție după ce a văzut factura la curent. El a declarat că încearcă să facă economie la curent și se gândește cu groază la momentul în care va primi și factura de la gaze, notează Libertatea.

„Beculețele de afară sunt stinse toate. Am făcut consiliu de familie: am vorbit cu cel mic, am vorbit și cu soția, i-am zis gata cu Netflix, nu facem din noapte zi. I-am mutat și masa de machiaj la lumină, ca să beneficieze de lumina naturală. Nu a venit încă factura la gaze. În orice caz, am luat măsuri de precauție', a zis Dani Oțil, relatează Spynews.ro.

„De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile'

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a spus că a început să ia și primele măsuri.

„Nu sunt nici bine, nici sănătos, e și vârsta, mă dor toate. Povara o simt cel mai tare în buzunare, că mi-a venit factura la curent… M-am uitat ieri în extrasul de contact, că se plătește automat, să văd ultimele două facturi. De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile. Mai aprind câte o lanternă, seara, să nu zică vecinii că am murit', a mărturisit Dani Oțil.

„L-am tăiat și pe ăla mic de la diverse lucruri, care i se încălzesc electric. L-am scos și din priză. Cine aprinde atâtea becuri? Că eu tot sting. (…) Mi-am stricat ziua. Dacă vezi factura la curent îți strică ziua. Încă nu au venit gazele. La noi, în camera bebelușului sunt 27 de grade. Copilul nu e în camera bebelușului, dar cică acolo îl schimbăm și să fie cald. O să ziceți că sunt zgârcit, că… Cel mai frig se face în pivniță, unde se duce pisica. Am vorbit și cu pisica', a mai spus prezentatorul TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete