Dani Oțil a primit în cont 15.000 de franci elvețieni, dar nu știe de unde: „Nu vreau ca peste o săptămână, două, o lună să mă caute poliția”

Într-un video postat pe rețelele de socializare, Dani Oțil a dezvăluit că în contul lui de franci elvețieni au intrat 15.000, dar nu știe de unde. Prezentatorul a făcut totul public de teama ca poliția să nu îl caute peste ceva vreme.

„Fac acest anunț ca să-mi protejez pielea, că la urma urmei e despre pielea mea, și ca să nu-mi iau bătaie mai târziu. Bun, puneți-vă în situația mea, dar nu cu sufletul, ci cu creierul.

De aproape o săptămână, în contul meu de franci elvețieni pe care nu l-am accesat de foarte mult timp au apărut în jur de 15.000 de franci elvețieni, asta înseamnă cam 15.000 de euro plus sau minus', a spus prezentatorul TV, potrivit Wowbiz.

Dani Oțil și-a dorit neapărat să facă totul public, mai ales că nu știe de la cine sunt banii. Totodată, el a și glumit, a spus pe ce ar putea cheltui toți banii.

„O să mă întrebați: de ce ești prost și ne-ai spus? În primul rând sunt un om corect, că așa m-a învățat tata. Și în al doilea rând, că nu vreau ca peste o săptămână, două, o lună să mă caute poliția și să zică: ai primit bani de la un terorist, dă-i înapoi. Voi ce ați face? Dar nu mai gândiți cu sufletul, ci cu creierul.(…) Știți ce m-am gândit… Dacă îi iau de toți banii poșete soției, n-o să-mi dea nimeni în cap, doar o să ia poșetele înapoi', a glumit Dani Oțil.

Dani Oțil a primit în cont 15.000 de franci elvețieniSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mărturisirea inedită făcută de Dani Oțil

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. Împreună cu Răzvan Simion prezintă matinalul de la Antena 1 de ani buni. Soțul Gabrielei Prisăcariu face des în cadrul emisiunii declarații despre situații întâlnite de el de-a lungul timpului, iar recent a surprins cu o mărturisire inedită.

Dani Oțil este cunoscut pentru simțul umorului desăvârșit și nu de puține ori a făcut declarații care au stârnit amuzamentul colegilor de platou. În timpului emisiunii de vineri, acesta a provocat-o pe Lili Sandu la un joc în care trebuia să răspundă unor întrebări mai puțin comode. Aceasta a mărturisit că atunci când se afla în SUA a primit avansuri de la femei.

„De multe ori, mai ales în Los Angeles. Ceva, ceva avem’, a spus Lili.

Ca replică, Dani Oțil i-a spus acesteia că și el a fost curtat de bărbați și a fost flatat.

„Pentru mine e măgulitor, că înseamnă că miros bine, m-am frezat bine…’, a spus prezentatorul la Antena 1, scrie Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete