Dana Săvuică, poze senzaționale de pe plajă. Cum arată vedeta la 51 de ani?

Dana Săvuică face parte din categoria primelor modele din România. Aceasta a pozat în Playboy, a urmat apoi o frumoasă carieră în modelling și s-a implicat în numeroase alte proiecte. Timp de 22 de ani, vedeta a fost căsătorită cu Răzvan Stanciu, însă acum șase ani cei doi au luat-o pe drumuri separate.

Dana Săvuică este una dintre femeile puternice care au demonstrat în mod evident că există viață după divorț. Aceasta a ales să călătorească foarte mult, astfel că ultima lună de vară și-a petrecut-o pe tărâmuri grecești.

Vedeta în vârstă de 51 de ani a reușit să-și impresioneze fanii de pe Instagram cu numeroase fotografii în costum de baie. Aceasta nu se sfiește să-și etaleze corpul tonifiat. Fostul model are grijă de alimentația sa, face mult sport, acestea fiind secretul aspectului său fizic.

Dacă alte femei au alte planuri la vârsta vedetei, aceasta are grijă de sufletul ei și încearcă să facă tot ceea ce îi aduce o stare de bine. Chiar dacă primește numeroase mesaje în care urmăritorii săi o critică, aceasta încearcă să nu pună la suflet.

„Deja sunt «tânără» la vârsta asta, dar mă uit în jur și uneori mai aud comentarii de genul: «Aoleu, ai vârsta mamei mele». Presupun că ei nu-și dau seama, dar ei o jignesc pe mama lor. Adică ce înseamnă că, dacă a trecut de o anumită vârstă, nu mai trebuie să fie frumoasă, să se îngrijească, nu mai are dreptul la viață, nu mai are dreptul să călătorească, să iasă în oraș, să iubească, să facă sex?', a declarat Dana Săvuică.

Dana Savuica 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

În cadrul unui interviu oferit revistei Avantaje în 2020, Dana Săvuică a declarat că deși se declară o femeie curajoasă mai sunt dorințe neîmplinite, motiv pentru care nu ține cont de vârstă și „lucrează' la acest lucru.

„E adevărat că am încercat să fiu deschisă la tot ceea ce mi-a oferit viața până acum. Chiar dacă uneori am ezitat să urc în anumite trenuri care au oprit în gara mea, nu regret acest lucru.

Pentru vremurile în care mi-am trăit copilăria, adolescența și prima tinerețe, pot spune că am avut destul curaj. Am fost pionier în diferite domenii, în modă, modelling, televiziune și apoi… momentul când mi-am mușcat buza și am pășit pe prima copertă a unei reviste care promova femeia dezbrăcată de haine.

Eu am făcut acest pas pentru a dezbrăca femeia de inhibiții. Făceam 30 de ani pe muchie și mă retrăgeam în plină glorie de pe podiumul de modă. Am trăit dragostea și o trăiesc și acum, am trăit intens dar și chibzuit, am avut dorințe pe care mi le-am îndeplinit și altele care au rămas în așteptare. La asta lucrez acum.

La acele dorințe neîmplinite. Niciodată nu e prea târziu pentru a trăi așa cum îți dorești și cum meriți, de fapt. Acum, nu mă mai interesează ce spune lumea despre mine. Nu mai aud vocile care spun „La vârsta ta?! Cum se poate…', a mărturisit fostul model acum un an.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete