Dana Săvuică a vorbit sincer despre cariera în modelling și televiziune: „Când eşti femeie, indiferent de cum arăţi sau ce vrei să faci în viaţă, vei avea şi acest sentiment că trebuie să dovedeşti mai mult”

Dana SăvuicăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Într-un interviu oferit publicației Adevărul, Dana Săvuică a vorbit deschis și sincer despre preconcepția potrivit căreia modellingul este o lume superficială în care modelele sunt frumoase și .. atât.

Dana Săvuică a vorbit sincer despre cariera în modelling și televiziune

Vedeta a vorbit despre vremea în care prezenta colecțiile Zinei Dumitrescu. „Nu m-am luptat cu această preconceptie, pentru că eu am avut norocul să fiu în echipa de elită a Zinei Dumitrescu.

Întotdeauna când apăream pe scenă, înainte să vorbească despre ţinuta pe care o prezentam, Zina ne prezenta pe noi: „Ea este Dana Săvuică, este studentă la ASE, ştie limba engleză la perfecţie, este fată de diplomaţi”.

Tot timpul ne făcea CV-ul în două, trei cuvinte, cât păşeam pe scenă, ca toată lumea să înţeleagă că asta nu e doar o manechină, o fătucă venită din nu ştiu ce sat cu visul de a deveni vedetă sau femeia de la braţul nu ştiu cărui bărbat, individ puternic şi bogat.

Nu, asta este fata aia care munceşte, care este deşteaptă, care studiază, are o facultate, etc. Şi atunci nimeni nu îndrăznea să spună despre noi altceva decât spunea Zina despre noi.”

A simțit discriminare în TV

„N-am simţit discriminare. Mai degrabă, când am intrat în televiziune am simţit chestia asta. Şi o poftă a bărbaţilor de a te atrage în mrejele lor, că vezi, Doamne, „poţi să devii super mega wow dacă eşti drăguţă cu mine”.

Apoi mai era şi partea asta a femeilor, unele care erau de foarte mult timp în televiziune şi se uitau aşa la tine, „hm, cine eşti tu, ce ştii tu să faci sau cine crezi că o să devii aici?”.

Asta este peste tot, nu trebuie să fii neapărat blondă sau manechin. Şi când eşti femeie, indiferent de cum arăţi sau ce vrei să faci în viaţă, vei avea şi acest sentiment că trebuie să dovedeşti mai mult, că ştii să faci ceva.

Şi unii oameni, din păcate, te privesc superficial. „Ai forme, nu ai forme? Ia să vedem, pot să mă dau la tine? Ce o să faci? Eşti sensibilă, vulnerabilă, prostuţă?” Ei caută să-ţi găsească slăbiciunile”, a declarat Dana Săvuică pentru Adevărul.

Foto: Facebook / Instagram

Citește și:

A fost unul dintre cei mai chipeși actori români, dar nu s-a căsătorit niciodată. Care a fost cel mai mare regret al actorului Ovidiu Iuliu Moldovan

Primele imagini de la nunta lui Christian Sabbagh! Omul de televiziune s-a căsătorit și și-a botezat fiul în secret

După Ovidiu Cuncea și Mihai Coadă, un alt actor o ia pe calea bisericii. Motivul pentru care Silviu Biriș a dat la Teologie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete