Dana Rogoz, sperietură în miez de noapte: „Am urlat atât de tare, încât…”

Dana Rogoz este una dintre tinerele actrițe din România care a reușit să se facă plăcută publicului datorită talentului său, dar și a atitudinii sale extrem de joviale.

Dana Rogoz împărtășește des cu fanii săi de pe rețelele de socializare proiectele sale profesionale, dar și momente din viața ei și a familiei sale. Recent, actrița în vârstă de 36 de ani le-a povestit internauților că a suferit un mic incident chiar când încerca să o adoarmă pe cea micuță.

Lia, evident fără vreo intenție, a lovit-o pe mama sa direct în nas, iar impactul a fost atât de tare, încât actrița a urlat de durere, iar soțul ei, Radu, a tras o sperietură de zile mari. Ea le-a povestit toată această pățanie fanilor în dimineața imediat următoare, precizând că durerea nu a dispărut, deși trecuseră câteva ore.

„Uitați-vă bine la nasul meu! Așa arăta înainte să-mi dea Lia azi-noapte un cap în el. 🤪😂😅 Acum râd, dar nu vreți să știți ce dureros a fost. Încă e puțin umflat și sper să nu îmi rămână strâmb. Să nu credeți după că am avut vreo intervenție. Nope, doar o mișcare sigură și în forță a capului ei spre nasul meu, făcută pe întuneric, în pat, în timp ce speram că o voi adormi curând', a spus Dana Rogoz pe rețelele de socializare.

Radu s-a speriat foarte tare la urletul Danei și s-a repezit să aprindă lumina și să o ajute.

„A pârâit!!! Am urlat atât de tare, încât Radu a sărit din pat, a aprins lumina și era gata-gata să-mi pună nasul la loc 🤣 Doamne, mă doare și când râd acum', a mai povestit tânăra actriță.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete