Dana Rogoz, mesaj emoționant după 18 ani de relație: „Jumătate de viață”

Bucurie mare în familia celebrei actrițe, Dana Rogoz. Mamă implicată și soție dedicată, vedeta a a postat recent în mediul online câteva cuvinte despre ceea ce înseamnă ziua de 24 mai pentru ea și soțul ei.

Dana Rogoz le-a mărturisit fanilor săi că în urmă cu 18 ani a început relația cu Radu Dragomir. De-a lungul timpului, cei doi au avut numeroase realizări împreună atât pe plan profesional, dar mai ales pe cel personal, având două minuni de copii.

„143/365 18 ani de relație. Aveam 18 ani când am început-o. Jumătate de viață alături de Radu. Sunt recunoscătoare pentru foarte multe momente trăite împreună. Pentru Dana care am devenit alături de el. Și mai ales pentru faptul că împreună, din iubire, i-am adus pe lume pe ei doi', a scris Dana Rogoz în dreptul unei fotografii cu Vlad și Lia, copiii lor, scrie Libertatea.

Vedeta în vârstă de 36 de ani a mărturisit în toamna anului trecut că a bătut-o gândul să se mute împreună cu familia din România, însă meseria ei o ține pe loc.

„În ultimii ani, recunosc că m-am gândit la posibilitatea emigrării. E un gând foarte îndepărtat, în primul rând pentru că profesia mea e strâns legată de limba maternă. Și pentru că aici mi-am câștigat un salariu de la 9 ani, muncind enorm pentru tot ce am.

Dar gândidu-mă pe termen lung, mai ales la copiii mei, nu mai sunt așa de sigură cum eram că România va fi pentru totdeauna casă lor. Știu, probabil mă veți judecă pentru aceste gânduri, dar asta e ce simt acum. Că poate sistemul educațional din alte țări va fi mai bun pentru ei, că poate sistemul medical va fi mai bun, că poate vor fi mai fericiți altundeva pe lumea asta', a scris Dana Rogoz pe Facebook, în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete