Dana Rogoz, la control în vacanța din Sri Lanka. Cum decurge sarcina?

Dana Rogoz la control în vacanța din Sri Lanka

Este însărcinată, dar cu toate acestea a decis să întâmpine anul 2020 departe de România, într-o destinație exotică. Pentru a se asigura că totul este în regulă, Dana Rogoz a mers la control în vacanța din Sri Lanka. Cum decurge sarcina?

Atunci când vine vorba despre o sarcină, viitoarele mame își aleg un medic care să le supravegheze pe toată durata acesteia. La fel se întâmplă și în cazul Danei Rogoz, dar pentru că în prezent este plecată din țară, vedeta a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor din Sri Lanka pentru a se asigura că sarcina evoluează complet normal.

Dana Rogoz, la control în vacanța din Sri Lanka. Cum decurge sarcina?

Vizita la medic nu a fost una lipsită de peripieții, iar Dana Rogoz a ținut să împărtășească această experiență cu prietenii virtuali. Într-o postare pe blogul personal, vedeta a povestit care sunt condițiile din spitale și cum a fost tratată în timpul consultului medical.

“În fine, am mers ieri la spital, la ora 17:30. Știam că medicul e acolo între 17:00 și 19:00. Opt asistente îmbrăcate cu niște uniforme și șosete albe ce par mai degrabă costume pentru un film din perioada celui de-al Doilea Război Mondial, se strâng în jurul meu zâmbitoare, încercând să îmi completeze fișa. La final mă anunță la fel de zâmbitoare că doctorul întârzie o oră. M-am întors în spital cu băieții mei pe la 18:30. Era plin. Un grup de vreo 20 de fete erau strânse în jurul medicului. Îl recunoșteai după atitudine și după stetoscopul ținut relaxat pe gât. Le vorbea cu calm, iar ele îl priveau cu admirație, sorbindu-i fiecare cuvânt. Nu am idee despre ce le-a vorbit timp de vreo 10 minute cât am stat eu în fața salonului, dar cert e că la final le-am văzut cum se apleacă pe rând, fiecare, și îi pupă picioarele. Respectiv pantofii. Da, femeile i-au pupat picioarele medicului, în timp ce acesta le mângaia cu blândețe pe cap. Vedeți domne de ce nu primesc străini? Comentam Radu și cu mine în glumă. Noi nu le pupîm picioarele și avem numai fumuri si pretenții… (…) Am ieșit de acolo cu un zâmbet până la urechi știind că fetița e sănătoasă și că sigur îi priește această vacanță. I-am promis medicului că vom reveni în Sri Lanka și cu ea, declarație care l-a făcut și mai fericit.”, a scris Dana Rogoz pe blog.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Dana Rogoz.

Foto: facebook

Citește și:

S-a decis! Ce studii va urma fiul cel mare al Ancăi Serea? David speră să se înscrie la o facultate din Anglia sau Olanda

Cum a fost Roxana Nemeș cerută în căsătorie?

Jurnal de călătorie: „Zbor de calvar' pentru Andreea Bălan, George Burcea și fiicele lor până în Mauritius

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete