Dana Rogoz își (și ne) amintește de Abracadabra

De fapt, cine ar putea uita de emisiunea și de echipa Abracadabra, un adevărat fenomen în anii ’90? Actorul Marian Râlea și copiii care i-au fost alături au creat furori la acea vreme. Iar Dana Rogoz este numită, și acum, Abramburica.

Copiii anilor ’90 sau părinții acestora cu siguranță își amintesc despre Abracadabra, emisiunea care îi ținea pe cei mici în fața televizoarelor, precum și în sălile de spectacol. Au trecut 20 de ani de atunci, iar dintre toți, Dana Rogoz și actorul Marian Râlea au rămas cei mai vizibili în peisajul mediatic.

O postare recentă a Danei Rogoz ne-a amintit de acea perioadă în care eroii de la televizor dădeau viață eroilor din cărțile de povești.

„Azi am văzut <> și m-a emoționat îngrozitor de tare, dintr-o perspectivă personală și greu de înțeles din afară. Când a apărut primul film Harry Potter tocmai terminasem filmările pentru Abracadabra. Țin minte că unul dintre adulții care lucrau pentru emisiunea noastră mi-a povestit că a văzut filmul și că are un casting impecabil, că cei 3 copii sunt perfect aleși și că e o bucurie să îi privești pe ecran. Am fost chiar puțin geloasă. Adică cum? Cum sunt ei așa perfecți? Cum ar putea fi mai perfecți decât eram noi, copiii Abracadabra?! În mintea mea imatură încă, nu vedeam mari diferențe între ce trăiau copiii pe platourile de la Hollywood și ce trăim noi, în Buftea.'

Dan Rogoz: „Țin minte că eram devastată'

Dana Rogoz i-a amintit și pe cei alături de care a jucat și s-a jucat.

„Într-un fel, relațiile dintre ei – copiii crescuți pe platouri, jocurile din spatele camerelor, emoțiile, maturizarea, șușotelile, iubirea… cred că în esență au fost foarte apropiate de ce am avut noi, Mica (Michaela Niculescu), Radu (Radu Bărbulescu), Ducu (Ion), Andreea (Caranda, producătoarea emisiunii „Vorbește lumea, de la Pro Tv), Abramburici și Abramburica. Nu pot să vă descriu durerea pe care am simțit-o când am aflat că emisiunea se încheie. Nu credeam că magia poate avea un final. Îmi imaginam că îmi voi aduce copiii la Abracadabra, că vor trece prin aceeași <<școală>> a Magicianului, care nu avea cum să îmbătrânească vreodată! Doar e magician! Țin minte că eram devastată.'

Iar Magicianul Marian Râlea continuă să fie parte constantă din viața actriței.

„Plângeam la telefon, vorbind cu Marian. Nu vedeam cum ar putea continua totul. Știam puține lucruri despre mine, în afară de cele care mă legau de Abramburica și emisiune. Erau familia mea și dintr-odată urma să trăim separat, fiecare pe drumul lui. De aceea când i-am văzut azi pe cei 3 actori cum plângeau la ultima lor secvență, ah, au atins ceva foarte puternic în mine. Nu am păstrat legătură cu toți, dar știu sigur că dacă mă întâlnesc, accidental, cu unul dintre colegii mei de la Abracadabra, simt că între noi există o legătură unică. Noi am crescut împreună. Mi-e foarte dor de Mica acum… (n.r – Michaela Niculescu și-a pierdut viața în 2013). Dar celorlalți aș vrea să le transmit că le mulțumesc pentru tot și că îi iubesc', a mărturisit actrița.

Dana RogozSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Lidia Buble, apariție incendiară în costum de baie

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete