Dana Rogoz, de urgență la spital după ce a suferit un accident

Dana Rogoz, de urgență la spital după ce a suferit un accident 4

O căzătură aparent banală a trimis-o pe Dana Rogoz în acest weekend direct pe patul de spital. Deși vedeta nu a dat, inițial, foarte multe detalii despre accidentul suferit, ea și-a ținut la curent fanii cu starea de sănătate postând fotografii pe contul de instagram.

Dana Rogoz, de urgență la spital după ce a suferit un accident la picior, care a necesitat imobilizare

O primă fotografie postată de vedetă o arată pe aceasta cu piciorul umflat și vânăt. Și cum Danei îi place să interacționeze cu fanii și să le ceară părerea, poza este însoțită de întrebarea Ce ziceți? Scap fără ghips?'

Vezi pozele

Ei, bine, deși lovitura nu părea foarte gravă la prima vedere, se pare că situația a fost mai complicată decât și-ar fi dorit “Abramburica”, aceasta nereușind, din păcate, să scape nici fără ghips, nici fără cârje.

Ulterior, Dana Rogoz a revenit cu o întrebare referitoare la recuperarea după o entorsă suferită la medio-picior: Heeey! Cine de pe aici a avut entorsa medio-picior? Nu de alta, dar in 3 zile (o săptămână de la accident) sper sa pot calca in picior, având un spectacol de teatru… Cat a durat la voi recuperarea?

Citește și Cum a reușit să slăbească Dana Rogoz 10 kilograme, imediat după ce a născut: „Am mâncat ce am vrut pe timpul sarcinii'

Surse foto: conturile de instagram si facebook ale vedetei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete