Dana Nălbaru, despre adopția fiicei sale: „Am simţit că vreau să dau cuiva, la modul real, ceva înapoi”

Dana Nălbaru și fiica ei RoxanaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Artista Dana Nălbaru (42 de ani) și actorul Dragoș Bucur (42 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 15 ani.

Cuplul s-a căsătorit în anul 2005 și are trei copii, doi dintre ei biologici, o fiică și un fiu, Sofia (12 ani) şi Kadri (3 ani), și o fiică adoptată, Roxana (7 ani).

De ceva vreme, Dana Nălbaru a dat startul campaniei „Redescoperă iubirea” prin care intenționează să ajute cât mai mulți oameni cu ajutorul exemplului personal.

Într-un interviu oferit publicației OK! Magazine, Dana a explicat de ce a dat startul acestei campanii.

„Au început să-mi scrie din ce în ce mai mulţi oameni legat de echilibrul emoţional pe care vor să şi-l descopere.

În urma acestor mesaje şi analizând anumite lucruri care se întâmplă în societatea noastră, mi-am dat seama că există un dezechilibru emoţional puternic în cazul multor oameni cu vârste de la 27-30 în sus. (…)

M-am gândit că aş putea să ajut mai mulţi oameni prin exemplul personal, că pot să le vorbesc altora despre cum m-am redescoperit eu”, a declarat Dana, pentru OK! Magazine.

Artista mărturisește că nu a trecut printr-o traumă în momentul împlinirii frumoasei vârste de 40 de ani, reconstruția ei începând în urmă cu mai mulți ani.

„Începusem deja reconstrucţia (n.r. – atunci când s-au cunoscut), dar relaţia cu Dragoş m-a ajutat foarte mult.

Şi regăsirea sinelui meu a început odată cu copiii, atunci când s-a născut Sofia şi am devenit mai responsabilă …

Anii au trecut, am început să privesc altfel viaţa şi să mă raportez altfel la cei din jurul meu. Deci reala reconstrucţie atunci a început, când am devenit mamă.”

Dana Nălbaru despre adopția fiicei sale: „Am simţit că vreau să dau cuiva, la modul real, ceva înapoi'

Vorbind despre decizia lor de a adopta, Dana a mărturisit: „Noi ne-am dorit la modul real să salvăm viaţa cuiva.

Eu eram implicată şi mă implic în continuare în tot felul de activităţi umanitare. Nu fac mare tam-tam din asta, dar mă implic atât cât pot.

Însă, la un moment dat, mi-am dat seama că, totuşi, nu ies din zona mea de confort. Atunci am simţit că vreau să merg mai departe, că nu e o implicare suficientă în a schimba cu adevărat viaţa cuiva.

Mi-am dorit asta pentru că viaţa a fost extrem de bună cu mine. Eu am trecut prin tot felul de greutăţi de-a lungul vieţii, dar pe lângă asta, viaţa mi-a dat înapoi extraordinar de multe.

Şi atunci am simţit că vreau să dau cuiva, la modul real, ceva înapoi. Aşa a apărut ideea adopţiei, pentru că atunci când adopţi un copil, schimbi real viaţa lui.

(… )Nu suntem singurii oameni. Sunt o grămadă de oameni care fac lucruri mult mai frumoase decât noi”.

Foto: Facebook

Citește și:

A înșelat-o de două ori, dar asta nu e tot! Demi Moore dezvăluie ce a fost obligată să facă în timpul mariajului cu Ashton Kutcher

Cum arată Cătălin Botezatu după intervenția chirurgicală prin care i s-a extirpat tumora de la nivelul colonului. Suferința a lăsat urme pe chipul creatorului de modă

Meghan Markle, apariție de excepție la nunta unei prietene! Rochia Valentino costă nu mai puțin de 8900 de lire!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete