Dana Grecu revine pe micile ecrane. Cu ce post de televiziune a semnat?

Dana Grecu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Fosta angajată a postului Antena 3 a luat o pauză timp de câțiva ani, însă recent a semnat un contract cu o nouă televiziune.

Dana Ghera sau Dana Grecu așa cum este cunoscută de publicul din țară a decis să revină pe micile ecrane, însă nu la Antena 3. După concediul de maternitate, aceasta nu s-a mai întors la postul de știri și timp de un an jumătate a fost gazda unor emisiuni la Medika TV.

Potrivit paginademedia.ro, vedeta a semnat un nou contract cu Etno TV. Deși telespectatorii știu că acest post este unul dedicat muzicii populare, recent acesta și-a schimbat componenta devenind unul generalist.

„Oricine aude Etno pune egal cu muzica populară. Pentru cine vrea să citească doar titlul, pare o nebunie. Dar am încercat să înțeleg, iar lucrurile sunt foarte logice: publicul care simpatizează Etno TV este «alergat» de posturile de știri. Este un public care votează, care vrea să fie informat, care îngroașă rândurile la plata taxelor.

Mai mult, este un public relaxat, nu este un public înverşunat, şi eu abia aştept să mă întâlnesc cu el. Nu i-aş spune un public bătrân, nici publicul doar unei generaţii. Pentru că sunt şi mulţi tineri care ascultă muzică populară şi care se regăsesc în tradiţii şi în portul popular. Niciun om politic, nimeni nu poate judeca un public după muzica pe care o ascultă', a mărturisit Dana Grecu, pentru sursa mai sus menționată.

Prezentatoarea TV va fi gazda unui talk-show unde vor fi dezbătute subiecte sociale și politice. Aceasta va apărea pe micile ecrane de două ori pe săptămână de la ora 20.00 până la ora 22.00. De asemenea, Dana Ghera va prezenta și o emisiune de weekend la același post TV.

„O emisiune de weekend, care se va ocupa de wellbeing, dar adaptată, evident, publicului Etno TV. O emisiune care ne va învăţa cum să trecem peste greutăţile vieţii, dar să rămânem zdraveni la cap şi sufleteşte. O emisiune despre tainele minţii, dar despre suflet 100%', a mai dezvăluit vedeta pentru paginademedia.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete