Dana Budeanu l-a jignit pe Maurice Munteanu. Cum a răspuns juratul de la „Bravo, ai stil!”

Dana Budeanu a aruncat cu cuvinte dure la adresa lui Maurice Munteanu. Juratul de la „Bravo, ai stil!' a avut un răspuns neașteptat pentru creatoarea de modă.

Dana Budeanu l-a jingit pe Maurice Munteanu, de curând, spunând despre acesta că a slăbit cu ajutorul unui medicament și nu prin dietă, așa cum a declarat juratul de la „Bravo, ai stil'.

„Băi feshânistule pitic vezi că ți-a rămas capu mare dă la Ozămpic! Lasă-ne cu sonsonsontimetră și cu harnelile despre înalta societate. Vezi că ți-ai tras perete în garsonieră, Mariusică din Militari. Lasă-ne cu moda!', a scris Dana Budeanu în urmă cu două săptămâni, în mediul online.

Maurice Munteanu a avut o reacție care s-ar putea să o scoată din sărite pe creatoarea de modă. „Nu cunosc personajul. Nu mă interesează', a spus vedeta de la Kanal D2 pentru Fanatik.

Maurice MunteanuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme. La ce aliment a renunțat

Maurice Munteanu, în vârstă de 43 de ani, a slăbit 23 de kilograme fără să țină o dietă anume. Vedeta de la Kanal D a renunțat la mâncatul haotic și a început să aibă un stil de viață echilibrat. Transformarea lui din ultima perioadă a fost observată de toată lumea.

„Am avut fluctuații cu greutatea pe o perioadă limitată de timp, pe o perioadă când mâncam haotic, dar asta este greutatea pe care am avut-o întotdeauna. Eu nu am o dietă, nu cred în diete. Mănânci foarte puțin și faci mișcare, nu există minune, e o chestie stupidă', a declarat Maurice Munteanu pentru kanald.ro.

Maurice Munteanu neagă că și-ar fi operat stomacul, așa cum susțin gurile rele. Fashion editorul a slăbit peste 20 de kilograme, iar transformarea lui este colosală.

„Găsesc util să le aduc la cunoștință gospodinelor îngrijorate care hiperventilează în confortul propriilor locuințe și, din lipsă deviață proprie, rup Instagramul trimițând mesaje de hate cum apucă, în speranța că vor fi, eventual la anul în august, mai slabe, că doar acum se taie porcul și urmează niște oale de sarmale pe ordinea de zi, că nu folosesc filtre, nu m-am operat la Stan, doar am slăbit 23 de kg.

Cu alte cuvinte, dați-vă un inel. Eu nu vă pot da decât block.', a scris Maurice Munteanu pe Instagram, în urmă cu 2 ani.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete