Dan Puican, dezvăluiri emoționante la aproape 4 ani de la moartea Stelei Popescu

Au trecut aproape patru ani de la moartea Stelei Popescu, iar fostul soț, Dan Puican, face declarații emoționante despre ceea ce a însemnat actrița pentru el și pentru întreaga țară.

Actorul şi regizorul Dan Puican a mărturisit recent într-un interviu care a fost relația sa cu marea actriță Stela Popescu. Acesta are câteva probleme de sănătate, motiv pentru care nu poate ajunge la cimitir unde își doarme somnul de veci regretata artistă. De asemenea, fostul soț al Stelei Popescu își amintește frecvent momentele frumoase pe care le-au petrecut împreună și a mărturisit că uneori îi apare în vis.

„Nu cred că mă mai duc la Cernica, la mormântul Stelei, de Paşte, pentru că este foarte departe, însă o să îi aprind o lumânare la biserică să aibă linişte pe lumea cealaltă. Mereu îmi aduc aminte de ea chiar dacă timpul a trecut aşa repede, o mai visez, destul de des îmi apare în vis. Ultima dată am visat-o că era la radio în calitate de invitat şi vorbea despre experienţele sale profesionale', a povestit Dan Puican într-un interviu acordat site-ului Impact.

Deși mariajul lor a fost relativ scurt, doar 8 ani, relația dintre ei a fost trainică, bazată pe o frumoasă prietenie ce i-a legat întreaga viață.

„Nu o voi uita niciodată pe Stela, iubirea din tinereţe nu se uită niciodată. Lumea am văzut că a uitat-o, dar asta din cauză că are atâtea necazuri încât nu le mai stă capul la nimic. Însă, eu nu o voi uita niciodată indiferent de perioada prin care o să trec, a mai declarat Dan Puican.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete