Dan Negru și Simona Gherghe, mesaje dureroase după moartea lui Florin Condurățeanu. „Dumnezeu să-i dea tihnă”

Vestea că Florin Condurățeanu a murit i-a luat pe mulți prin surprindere. Vedete de televiziune, prezentatori, toți au reacționat în spațiul public. Regretatul jurnalist s-a stins din viață la 71 de ani.

Jurnalistul Florin Condurățeanu a murit luni, în urma unui stop cardio-respirator.. Multe celebrități au reacționat după ce au aflat vestea că acesta a trecut în neființă. În această situație s-a aflat și Simona Gherghe care a decis să scrie la rândul ei niște rânduri pe pagina personală de Facebook privind decesul regratatului jurnalist. Prezentatoarea TV este îndurerată.

„Ați mai pomenit, vreodată, că toată lumea să spună despre un om că a fost atât de bun? Cel mai bun? De aici, de pe facebook, unde se raspandesc și cele bune, și cele rele, am aflat aseară că s-a stins Florin Condurățeanu. Și vestea asta m-a întristat teribil. Căci da, omul asta a ajutat necondiționat. Pe oricine. Pe toți. Cine mai face așa ceva? Ați mai pomenit voi un om care fie mereu dispus să întindă o mâna?… A fost tot numai un suflet. Dumnezeu să-i dea tihna, pe măsură inimii sale…', a scris vedeta pe Facebook.

„Regele Revelioanelor” l-a elogiat pe Florin Condurățeanu. Dan Negru a amintit marea calitate umană a regretatului jurnalist.

„Fabulos om. Ultima dată când ne-am întâlnit, am povestit de-ale noastre şi mi-a spus vorba lui: ‘Băi, împărate, există doar două căi, omenia şi neomenia’. Am rămas cu vorba asta. E vorba lui George Călinescu, dar mi-a spus-o Ţuţu. Omul ăsta a avut omenia. Omenia asta a lui mi-a arătat că breasla asta poate să aiba şi uriaşi. Ţuţu a fost un uriaş. Dacă te durea orice, Ţuţu îţi găsea cel mai bun medic pentru orice. Nu există să nu-ţi răspundă la telefon, să nu vorbească cu tine', a declarat Dan Negru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete