Dan Negru, reacționează după Eurovision 2022: „Zero puncte a dat România unei piese muzicale în care s-a pronunțat numele capitalei României”

Dan Negru și-a exprimat nemulțumirea după rezultatele de la Eurovision 2022. Prezentatorul de la „Jocul cuvintelor' a făcut o comparație între Republica Moldova și România.

Ucraina a fost țara care a câștigat Eurovision în acest an cu 631 de puncte. România s-a clasat pe locul 18 din 25 cu piesa „Llamame' cântată de WRS la Torino. Reprezentantul României a reușit să ducă din nou țara noastră în finala Eurovision, după o pauză de cinci ani, însă a reușit să obțină doar 65 de puncte. Republica Moldova s-a aflat pe locul 7 în clasament, cu 253 de puncte.

Pe contul său de socializare, Dan Negru a postat un mesaj dur în care își arată nemulțumirea față de piesa pe care România a avut-o în finala Eurovision 2022.

„Moldovenii au co*ie.

S-au dus la Eurovision cu o melodie care are un mesaj puternic politic pro-unionist. Showbizul românesc nu are curajul mesajelor politice. E ticsit de pițipoance și papițoi care trăiesc din banii televiziunilor și ai primăriilor și de asta n-au curajul mesajelor politice. Dacă tot recunoașteți că Eurovision e un concurs cu miză geo-politică, atunci România putea să arate Europei, la oră de maximă audiență și pe toate televiziunile europene, că două țări sunt una! Moldovenii au avut curajul să spună Europei că București-Chișinău e totuna! România nu a avut curajul!

«Țară veche, țară nouă

Parcă-i una, parcă-s două

Ba aparte, ba-mpreună

Parcă-s două, parcă-i una»

Ăsta e mesajul Moldovei pentru Europa! Aștept să le crească co*ie și alor noștri! Altfel, Grigore Vieru avea dreptate: «Patria e ca un copil. Dacă uiți de ea, poate să plece de acasă»

UPDATE : • ZERO puncte a dat România unei piese muzicale în care s-a pronunțat numele capitalei României: București! Îi rog pe colegii mei din TVR sa facă public numele ălora care au decis așa. Simplă curiozitate… 🤪 Dacă tot nu ne iese cu muzica, măcar geopolitic să fim arătat cine suntem…', a scris prezentatorul de la Kanal D.

Organizatorul concursului Eurovision 2022 a decis să elimine notele oferite de juriile din șase țări din cauza unor nereguli depistate în procesul de vot. Printre țările al căror juriu a fost eliminat se numără și România, conform ESCXTRA, o publicație specializată în Eurovision.

TVR acuză Uniunea Europeană de Radiodifuziune (EBU), organizatorul Eurovision, că a modificat rezultatul votului dat de juriul românesc fără să explice motivele.

În timpul finalei de sâmbătă seara, momentul în care România trebuia să anunțe punctajul juriului național nu a mai fost transmis în direct de la București.


Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro