Dan Negru, povești inedite de viață, la „Tu urmezi!”: „Oamenii te judecă după aspect, după detaliile mici…”

Dan Negru, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România, face dezvăluiri inedite în emisiunea de la Kanal D, „Tu urmezi!'. Alina Eremia va fi invitata specială a ediției de duminică, 17 septembrie.

Pentru telespectatorii dornici de cultură generală și divertisment inteligent, momentul mult așteptat al săptămanii a sosit: duminica aceasta, de la 20:00, Kanal D aduce în casele telespectatorilor o nouă ediție a game show-ului „Tu urmezi!'. Ediția de duminică promite să ofere o experiență memorabilă și vine cu un invitat de excepție: Alina Eremia, o tânără artistă iubită de întreaga țară.

„Una dintre cele mai frumoase voci din muzica românească și o femeie extrem de smart. Îmi e drag caracterul Alinei!”, spune Dan Negru despre invitata sa.

„Oamenii te judecă după aspect, după detaliile mici…'

Duminica aceasta, o serie de concurenți cu sete de distracție și cunoaștere vor lua cu asalt platoul, așteptând cu nerăbdare ocazia de a sta față în față cu gazda emisiunii Dan Negru și de a concura pentru premiul mult râvnit.

Unul dintre momentele speciale este dat si de povestea de viață a unei concurente, de profesie manichiuristă, care îi va oferi prilejul prezentatorului să împărtășească o amintire.

„Când ai intrat, am observat că ai aruncat o privire la unghiile mele… Am învățat o lecție importantă de la un prezentator italian de renume, care mi-a spus că niciodată la televizor nu trebuie să arăți un obiect mic cu mâna, pentru ca publicul să nu-ți observe unghiile. În schimb, trebuie să-l așezi pe palma ta (n.r.- acel obiect) și să-l arăți către cameră. Știi, oamenii te judecă după aspect, după detaliile mici. În emisiunea noastră, Tu urmezi, lucrurile sunt mai simple – judecăm oamenii după inteligență”, a spus Dan Negru.

Cu această ediție specială, „Tu urmezi” promite o seară plină de distracție, tensiune la maximum, intorsături spectaculoase de situatie. 

Dan Negru la Tu urmezi_Kanal DSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete