Dan Negru, în emisiunea lui Teo Trandafir, după ce a semnat cu Kanal D. Ce a spus prezentatorul după ce s-a zvonit că va câștiga 25.000 de euro lunar

Joi, 27 ianuarie, Dan Negru a apărut în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. El este noua vedetă a postului, așa că a făcut declarații despre noul său contract. A renunțat la Antena 1 după o colaborare de 22 de ani.

Prima apariție de la Kanal D, după ce a semnat cu acest post de televiziune, a fost în emisiunea „Teo Show'. Dan Negru s-a bucurat să fie în același platou cu Teo Trandafir pentru prima dată. De-a lungul anilor, ei au lucrat întotdeauna la televiziuni rivale, el s-a format la Antena 1, iar ea la Pro TV.

Acum, cei doi au apărut împreună pe micul ecran. Dan Negru nu a dezvăluit în cadrul interviului ce emisiune va prezenta la Kanal D, însă a dezvăluit ă se gândea de mai mult timp la o astfel de mutare, căci a avut anumite discuții și în urmă cu câțiva ani pe această temă, cu colega lui de breaslă, scrie wowbiz.ro.

Dan Negru: Eu n-am stat niciodată cu Teo în același platou. Unul din prietenii care a auzit de la început de tot că vreau să fac o schimbare majoră în viața mea este Teo. Povestim de multă vreme.

Teo Trandafir: Îmi trimite la un moment dat un mesaj din senin, scria: „Vin!' și cu o inimă roșie. Mesajul original a fost din 2017. Ai recitit mesajele noastre și ai ajuns aici.

dan-negru-in-emisiunea-teo-trandafirSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Dan Negru a făcut mărturisiri și despre banii pe care îi primește de la Kanal D, mai ales că s-a zvonit că acesta ar primit 25.000 de euro lunar. „Lumea de televiziune e frumoasă și e mică. Banii sunt mulți. Eu cu Teo suntem pe două școli de televiziune diferite.”, a spus Dan Negru.

„Televiziunea din România ar pleca dacă voi nu ați mai fi. Și voi ați avut mentorii voștri.”, l-a completat Bursucu, pe noul lui coleg de trust.

Cariera lui Dan Negru în televiziune

Format la școala de televiziune Valeriu Lazarov și reprezentant valoros al unei generații de aur de oameni de TV, celebrul prezentator s-a aflat la cârma unor formate internaționale de anvergură precum “Guess My Age”, “Beat The Blondes”, “Who Wants to Be a Millionair”, “Ciao Darwin”, “Star Factory”, Deal or No Deal', Minute to Win It', Money Drop', Lets Make a Deal”. A fost supranumit Regele audiențelor' datorită reușitelor obținute de-a lungul timpului, atât în România, cât și în Republica Moldova.

A fost inclus în Top Host European Broadcast' datorită faptului că a prezentat simultan, în două țări (România și Republica Moldova), formate TV internaționale, care au fost lider de audiență. Anul 2022 vine, așadar, cu surprize uriașe pentru telespectatorii Kanal D, care vor avea parte de noi experiențe totale în ceea ce privește spectacolul TV la superlativ. Dan Negru e pregătit să le ofere celor de acasă, din fața micilor ecrane, enterteinment pur și reîntâlnirea cu unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete