Dan Negru, detalii despre numele noii sale emisiuni de la Kanal D: „Cel mai simplu și ușor”

Dan Negru a plecat de la Antena 1 după mai bine de două decenii. Acesta a semnat un nou contract cu Kanal D unde va prezenta o emisiune de tip quiz show. Castigul a avut deja loc, iar participanții își vor pune mintea la contribuție pentru a afla răspunsurile corecte.

Dan Negru este foarte încântat de noul format pe care îl va prezenta, motiv pentru care le-a oferit câteva indicii fanilor despre numele emisiunii. Prezentatorul TV a lansat un concurs pe canalul oficial de Youtube al postului de televiziune Kanal D, iar cei care vor ghici vor fi premiați.

„Cel mai simplu și ușor de înțeles quiz-show din istoria televiziunii mondiale are un titlu format din două cuvinte. Primul cuvânt e format din cinci litere. Atenție la definiție: activitate distractivă în care pot fi implicate una sau mai multe persoane, copii sau adulți', a dezvăluit Dan Negru despre primul cuvânt din numele emisiunii.

„Al doilea cuvânt este compus din zece litere și atenție la definiție. Gândurile, ideile noastre transformate în vorbe, devin? Dacă știi răspunsul corect lasă un comentariu aici și poți să câștigi un premiu. În curând te lăsăm fără cuvinte', a mai adăugat prezentatorul TV.

Un număr mare de fani au reacționat și au lăsat mesaje în secțiunea de comentarii, majoritatea dintre aceștia spunând că numele noii emisiuni este „Jocul Cuvintelor'. Potrivit Libertatea, Dan Negru nu a confirmat cele spuse de fani și nici alte detalii despre începerea show-ului nu a dat.

„E cea mai frumoasă provocare din televiziune: să căutăm oameni care au minte, oameni inteligenţi. Pe ei televiziunea din România i-a cam ocolit pâna acum. Concursul creierelor e cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune, la Kanal D. Şi o să începem cu cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii mondiale!', a spus în urmă cu o lună Dan Negru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete