Dan Negru: „Dacă-i respectăm pe cei care stau la coadă la Catedrala Westminster, să nu-i mai ironizăm pe cei care stau la coadă la Catedrala Iașiului”

Dan Negru a făcut o postare pe Facebook, după ce mii de oameni au stat 14 ore la coadă la Londra, așteptând să-i aducă un omagiu reginei Elisabeta a II-a. Ce spune prezentatorul de la Kanal D.

Mii de oameni au stat la coadă la Londra, așteptând să-i aducă un omagiu reginei Elisabeta a II-a, al cărei sicriu a fost depus la Westminster Hall, în Londra. Dan Negru a făcut o postare pe Facebook, unde și-a spus părerea despre această situație. Prezentatorul de la Kanal D consideră că fie care persoană trebuie respectată pentru alegerile sale.

„Așa cum e admirabil că mii de oameni vin în pelerinaj în Londra la sicriul reginei, e admirabil și că mii de oameni merg în pelerinaje religioase oriunde în lumea asta, la Iași, la Fatima sau la Mecca. Și unii și alții stau de bunăvoie la cozi. Să-i respectăm.
Respectul e cea mai bună dovadă de iubire.
Dacă-i respectăm pe cei care stau la coadă la Catedrala Westminster, să nu-i mai ironizăm pe cei care stau la coadă la Catedrala Iașiului…', a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Dan-Negru-despre-pelerinajSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Florin Grozea, fostul membru al trupei Hi-Q, nu a fost de acord ceea ce a spus Dan Negru, astfel că nu a ezitat să își spună părerea despre acest subiect. „Nu sunt de acord. Acel om a făcut ceva pentru cetățeni, a inspirat niște valori și a influențat istoria pentru 70 de ani. Acele moaște sunt niște oase cu care Biserica face bani, manipulând cetățenii creduli', a scris Florin.

Oamenii au trecut pe la sicriul reginei Elisabeta a II-a pentru a-și lua rămas bun de la suverana care i-a slujit timp de 70 de ani. În weekend, timpul de așteptare depășea 13 ore.

Duminică seară, la ora locală 20.00 în Marea Britanie, a fost păstrat un moment de reculegere în memoria reginei. Westminster Hall s-a închis pentru accesul publicului în această dimineață, la ora locală 6.30 (8.30, ora României), cu câteva ore înainte de începerea funeraliilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete