Dan Negru, despre discriminarea de vârstă în România: „Răduleasca sau Marin sunt «babe»”. Ce spune despre Andreea Esca

Dan Negru a vorbit despre vedetele din România, care după o anumită vârstă nu mai sunt considerate potrivite pentru televiziune. Prezentatorul de la Kanal D a primit recent trofeul pentru „Personalitatea media a anului 2022 în România'.

În cadrul unui interviu pentru CANCAN, Dan Negru a vorbit despre discriminarea de vârstă în România. De asemenea, vedeta de la Kanal D a precizat că Mihaela Rădulescu și Andreea Marin sunt considerate acum mult prea în vârstă pentru televiziune.

Asta cu Personalitatea anului, acum vorbesc serios, România e lovită de discriminare de vârstă, crede-mă. În lumea civilizată a televiziunii, oamenii de peste 50 de ani n-au o problemă în a face televiziune. La noi o au.

Larry King s-a apucat de televiziune la 50 de ani. La noi, Răduleasca sau Marin sunt „babe'! Ellen de la celebrul show american are 64 de ani. Știi vreo prezentatoare de 64 de ani din România?', a spus Dan Negru.

Dan-Negru_Tu-urmeziSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Andreea Esca, în vârstă de 50 de ani, este în continuare pe micul ecran și nu are de gând să se retragă prea curând de la pupitrul Știrilor PRO TV.

„E adevărat, dar gândește-te că Andreea e singura care are o relativă maturitate. Dacă aș dedica cuiva toate premiile pe care le-am primit vreodată, ar fi oamenilor trecuți de 45 de ani, pentru că nu e ușor să faci televiziune într-o țară în care televiziunea e lovită de discriminare de vârstă. N-o zice nimeni asta, eu o zic, n-am ce să pierd!', spune prezentatorul de la Kanal D.

Dan Negru consideră că toate aceste lucruri se întâmplă din cauza salariilor. „Se întâmplă din ieftineală. E mai ușor să angajezi un copil de 19 ani, de 20 de ani, decât un matur care are experiență și pe care trebuie să îl plătești cu alți bani. Se întâmplă din ieftineală, din costuri.

Și da, se poate întâmpla și din tradiție. România a ratat «Golden Age»-ul televiziunii mondiale, a fost în anii 80, atunci aveam două ore de emisie. Noi am avut televiziune câțiva ani, după 95-98!', a mai declarat vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete