Dan Negru, decizie importantă în legătură cu școala copiilor săi: „În decizia noastră au contat învățătorii și profesorii”

Dan Negru este unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune din România. Acesta vorbește des despre cariera sa profesională, însă nu același lucru se poate spune despre viața personală. Cu toate acestea, recent, Dan Negru le-a oferit admiratorilor săi câteva detalii despre copiii săi și despre decizia pe care a luat-o împreună cu soția sa privind educația și școlarizarea lor.

Dan Negru nu se poate plânge de aspectul financiar și cu siguranță și-ar fi permis ca cei doi copii să meargă la o școală privată, însă prezentatorul TV a luat o decizie care i-a surprins pe mulți oameni. Acesta a decis să-i înscrie la o școală de stat și a explicat și motivul.

„Școala de stat pare că-i dă unui copil mai mulți anticorpi pentru viitorul în România, dar cel mai important în decizia noastră au contat învățătorii și profesorii. Un profesor bun îți poate schimba viața', a declarat Dan Negru pentru ego.ro.

Mai mult decât atât, prezentatorul de la Kanal D și-a exprimat părerea în ceea ce privește uniformele școlare. Acesta susține că o ținută impusă elevilor poate estompa din frustrări, mai ales că tinerilor din ziua de azi le place să-și etaleze hainele de firmă punându-se accent pe „ambalaj'.

„Eu cred că uniforma uniformizează și estompează din frustrări. România e ticsită de părinți de bani gata, cu bani făcuți ușor și care nu dau doi bani pe educație, crescându-și copiii în spiritul aroganței, îmbrăcându-i scump și de fiță. Uniforma te face să nu pui accent pe ambalaj. Degeaba îi învățăm pe copii la școală proverbe, precum nu haina îl face pe om, dacă nu le și arătăm asta', a spus Dan Negru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete