Dan Capatos, dezvăluiri în premieră despre ocupația soției sale, Monica

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii „Xtra Night Show’, este cunoscut pentru discreția pe care o adoptă atunci când vine vorba despre viața lui personală. El și soția sa, Monica au p relație trainică de 20 de ani și o căsnicie bazată pe încredere, iubire și respect.

Invitat de curând într-un podcast realizat de Damian Drăghici, vedeta de la Antena 1 a dat din casă și a povestit care este meseria soției sale și în ce împrejurări s-au cunoscut.

„Cred că este ideal să găsești omul care te înțelege profesional, pentru că am văzut foarte multe lucruri care nu au mers tocmai din motivul acesta: 'Ce cauți la ora aia?', 'Unde pleci la ora asta?', 'De ce trebuie să faci asta?', etc. Și atunci se elimină din start problema asta de neînțelegeri care ar putea genera discuții.

Fiind de aceeași zonă de lucru (n.r. jurnalist), cum am spus, am eliminat problema asta', a dezvăluit Dan Capatos.

Mai mult decât atât, ei s-au întâlnit când Capatos era redactor șef la o revistă pentru bărbați.

„M-a cunoscut când eram redactor șef pentru o revistă pentru bărbați. 'Unde pleci?', 'Mă duc să văd niște femei goale' (râde). Ne-am cunoscut într-o redacție, eram într-o perioadă de tranziție. Na, ca-n multe alte situații. Dacă stai mai mult la muncă, decât acasă sau în oraș', și-a mai amintit prezentatorul de la Antena 1.

Acesta a mai declarat într-un interviu că atunci când s-au cunoscut fiecare dintre ei erau prinși în alte relații, ba chiar Monica avea plănuită și nunta.

„Ne-am cunoscut şi mai departe a trebuit să vedem cum facem. Eram fiecare prinşi în altă relaţie şi a trebuit să renunţăm la relaţiile respective pentru a forma o familie. Singurul dezavantaj era că ea trebuia să se căsătorească în scurt timp. Avea nunta şi a trebuit să o anuleze', a declarat acum un an Dan Capatos, în emisiunea „Răi, Da` buni'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete