Dan Bittman s-a mutat cu iubita lui, solista Monica Odagiu

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman (57 de ani), s-a mutat cu actuala lui parteneră de viață, solista Monica Odagiu (23 de ani).

Dan Bittman s-a mutat cu iubita lui, solista Monica Odagiu

În ultimele luni, artistul a locuit cu chirie, în Pipera, aproape de vechea sa locuință, pentru a nu fi departe de cei trei copii ai săi, Mark Nicholas, Alexandru și Patrick.

Fiii cântărețului au rămas în grija mamei lor, cunoscuta textieră muzicală Liliana Ștefan, alături de care Dan Bittman a format o familie timp de mai mult de 26 de ani, însă fără a-și fi oficializat relația.

Dan Bittman și Monica Odagiu s-au cunoscut în urmă cu cinci ani prin intermediul actorului Vasile Calofir, unul dintre cei mai buni prieteni ai cântărețului.

Un an mai târziu, solistul a înregistrat alături de Monica o melodie estivală, Stau cu picioarele în apă rece.

Dan Bittman a apărut și în videoclipul ce a însoțit piesa, în rol de curtezan al fostei concurente din competiția TV Vocea României (2012).

Ce spunea Dan Bittman despre Monica, în momentul în care a cunoscut-o? „În primul rând, fata potrivită [pentru piesa Stau cu picioarele în apă rece] trebuia să aibă o inteligenţă a scenei.

Nu aveam nevoie de piţi, cu buze şi tâţe, ci de altceva. Ideea iniţială a clipului trebuia să fie un soi de Madonna cu 100 de bărbaţi în spate fascinaţi de ea.

N-am putut … bugetul era micuţ. Totul a fost făcut pe repede înainte ca să nu treacă vara. E greu să găseşti alt tip de fată decât ce se dă acum la televizor”, spunea, în trecut, artistul, potrivit VIVA!.

De ce nu s-au căsătorit Dan Bittman și Liliana Ștefan?

„Îți spun cu toată sinceritatea că nu mi-am dorit niciodată să fiu căsătorită. La fel ca și cu mersul la evenimente sau la emisiuni.

Adică pentru ce? Dacă putem sta foarte bine și așa, ce rost are să schimbăm ceva? Așa am fost eu.

Sincer nu m-am gândit niciodată la asta. Mi se pare că am alte priorități, mi se pare o chestie oarecum desuetă”, declara, în anul 2018, Liliana Ștefan, pentru Libertatea.

Foto: Instagram / Facebook

Citește și:

Alertă la școala unde învață prințul George și prințesa Charlotte. Patru copii sunt în carantină din cauza coronavirusului

Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară! Anda Călin este însărcinată cu al doilea copil al cuplului

Actrița Hilary Duff cere ca legile să se schimbe după ce surprinde un bărbat fotografiind copii în timpul unui meci de fotbal de-al fiului ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete