Dan Bittman, din nou pe micile ecrane! Când începe noua emisiune a cântărețului

 

Din 12 octombrie, la „Aici eu sunt vedeta', fiecare celebritate va face echipă cu propriul copil și se va confrunta cu întrebări legate de viața de familie. Răspunsurile copiilor vor fi, de cele mai multe ori, surprinzătoare, căci se vor dezvălui secrete stânjenitoare, se vor da pe față obiceiuri ciudate și se vor povesti întâmplări intime.

Vor exista însă și excepții la „Aici eu sunt vedeta', când bunicii celebri vor face echipă cu nepoții lor. Și asta pentru că celebritățile invitate au o relație foarte apropiată cu nepoții lor, locuiesc în aceeași casă și, practic, sunt de nedespărțit. Așadar, nici o vedetă nu va fi cruțată la „Aici eu sunt vedeta', show-ul în care copiii sau nepoții celebrităților invitate vor dovedi că pot fi ironici și brutal de sinceri, nu doar dulci și adorabili.

Emisiunea este realizată după formatul britanic „Big Star’s Little Star'.

Cine sunt primele trei celebrități care vor intra în joc alături de copiii lor, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi, 12 octombrie, numai la „Aici eu sunt vedeta', show-ul prezentat de Dan Bittman.

Citește și:

Dan Bittman a mărturisit ce va face fiul lui cel mare după ce a luat BAC-ul: „Trebuia să îl ia ca să nu mai piardă un an aiurea'

Ea este femeia care i-a dăruit 3 copii lui Dan Bittman! De ce nu s-a căsătorit niciodată cu ea?

S-au afișat rezultatele la Bacalaureat 2017. Uite ce notă a luat băiatul cel mare al lui Dan Bittman

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete