Dan Bittman, dezvăluiri ȘOCANTE despre relația cu Mihaela Rădulescu: „O poveste frumoasă de dragoste”

În ultima vreme, Dan Bittman a fost foarte vocal și a stârnit numeroase controverse în presă, declarându-se nemulțumit de măsurile anti-Covid-19 luate de autorități.

Cu toate acestea, Dan Bittman a devenit cunoscut datorită talentului său muzical, dar și a atitudinii de adevărat Don Juan. Acesta a fost văzut alături de cele mai frumoase femei din România, iar una dintre relațiile artistului a fost Mihaela Rădulescu, la început anilor 90.

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Mihaela Rădulescu avea o relație cu Dan Chișu, iar Dan Bittman avea o iubită, pe nume Simona. Între cei doi s-a aprins o scânteie pasională încă de la prima vedere, ulterior ajungând să formeze un cuplu.

„A fost suficient să ne întâlnim o singură dată, și să știm că ne vom mai întâlni și vom fi împreună peste un timp. Nu știam. Iubitul ei de atunci, Dan Chișu, inventase pentru prima dată în România camera de oaspeți pentru VIP-uri. Mulți voiau să ajungă acolo, și acolo ne-am și văzut. Tot atunci eu aveam o iubită pe nume Simona.

Când am văzut-o pe Mihaela, dar și ea pe mine, am avut sentimentul că vom fi împreună cândva. Pasiune mare, scântei multe, două caractere puternice. Pe Mihaela nu putea să o țină nimeni în frâu. O poveste frumoasă de dragoste, nimic de zis', a mărturisit Dan Bittman.

Acum trei decenii, Mihaela Rădulescu era la începuturile ei în televiziune. Dacă atunci fluturașii le invadau stomacul amândurora, se pare că acum lucrurile s-au mai schimbat. Dan Bittman îi critică deciziile luate în privința intervențiilor estetice pe care prezentatoarea TV le-a suferit, dar și gusturile în materie de bărbați.

„Mie îmi plăcea mult mai mult de ea în trecut şi i-am spus şi ei. Era mult mai feminină. O roşcată, creaţă, cu părul lung, cu lucruri normale, sportivă şi imprevizibilă. Acum mi se pare că este prea mult. Mă refer la «tunning» şi la expunere, după părerea mea. Oricum, ea nu poate să fie altfel. Aşa trăieşte şi aşa o să moară. În ultima emisiune, în direct, am vrut să-i spun cum a putut ea să-l aleagă pe ăsta cu stratosfera lui când eu am dus-o dincolo de nori', a declarat Dan Bittman pentru Adevărul în urmă cu doi ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete