Dan Bitman, noi acuzații la adresa autorităților privind pandemia: „A fost bine gândită”

Dan Bitman face parte din categoria artiștilor care au adus de-a lungul pandemiei numeroase acuzații la adresa autorităților din cauza măsurilor de restricție pe care aceștia le-au luat.

Deși lucrurile par a intra pe un făgaș normal și numărul cazurilor a scăzut considerabil, Dan Bitman continuă cu acuzațiile dure și trage câteva concluzii care ne-ar putea pune pe toți pe gânduri.

Numeroase persoane au avut extrem de multe de pierdut din cauza crizei sanitare care a început anul trecut. Mulți oameni și-au pierdut locul de muncă și s-au văzut nevoiți să pornească într-un carusel care seamănă cu o cursă pentru supraviețuire. Din această categorie au făcut parte și artiștii din toate domeniile care au fost nevoiți să-și regândească traseul profesional, cel puțin pentru o perioadă.

Dan Bitman a făcut de-a lungul timpului numeroase declarații controversate și a încălcat regulile impuse de autorități, dar de fiecare dată a motivat public alegerile și convingerile sale.

Recent, cântărețul a fost invitat în cadrul emisiunii prezentate de Marius Tucă, unde a declarat din nou cum vede el anul 2020 și de ce consideră că întreaga Românie a fost păcălită de cei care sunt la conducere.

„Eu asta văd până la urmă: reguli duble pentru toată lumea. Este penibil să îmi amintesc cum stăteau ăia cu trabucurile în biroul primului ministru. Ne-au păcălit în toate felurile. Ce am învățat? Ce să învățam? Lașitate. Am învățat numai lucruri rele.

Pentru mine a fost un an pierdut 2020. Nici nu vreau să aud de el. Mă uitam la oameni și vedeam cât erau de ușor de calcat în picioare. Este vorba de bani. Oamenii vor să ducă ceva acasă pe masă', a mărturisit Dan Bitman, la Aleph News.

Mai mult decât atât, artistul a precizat că au existat foarte multe interese financiare în această pandemie și unele aspecte au fost anticipate și menționate ulterior. Tot ce și-a dorit artistul a fost să cânte, nu să se îmbogățească așa cum au făcut-o alții.

„Nu știu, a fost bine gândită (pandemia – n.r.). Cred că a fost puțin pusă la cale. Un fost ministru de Finanțe a spus că va exista primul trilionar. Zuckerberg este primul trilionar de pe pământ. Acum 6 luni spunea cineva: Uită-te pe bursă. A avut dreptate. În timp ce ei își făceau trilioanele, voiam să mă lase și pe mine să cânt. Nu vreau trilioane', a mai spus cântărețul.

Temerea majoră a artistului este ca această criză să nu fie decât începutul unei viitoare catastrofe. Cât despre reguli, el a declarat că le-a respectat până în clipa în care a sesizat că acestea au fost încălcate chiar de cei care le-au impus.

„Și mai este o teamă. Să nu fi fost doar un exercițiu pentru ceva chiar foarte serios. Mi-ar părea rău să fie așa și nu vreau să am dreptate. Înțeleg business-ul care a fost. Dar până acum, de când trăiesc, nu am mai văzut o chestie ca asta.

Eu am trei copii. Nu sunt un iresponsabil. Când am văzut la început ce se întâmplă și nu știam noi ce se întâmplă, am respectat toate regulile posibile. Am stat ca fraierul până mi-am dat seama că cineva încearcă să mă ia de prost.

Sunt pentru măști și distanțare dacă este nevoie, dar explică-mi civilizat. Am întrebat de ce nu decalați ora de începere la câteva întreprinderi majore? Dublați numărul de autobuze, asta era afacere, a explicat Dan Bittman, potrivit sursei menționate mai sus.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete