Dan Alexa dă cărțile pe față și mărturisește care este, de fapt, relația cu Anamaria Prodan: „Este acolo pentru mine”

Dan Alexa este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de fotbal de la noi din țară. Deși acesta s-a remarcat datorită calităților sale sportive, nu a fost ocolit de scandaluri. Motiv pentru care a decis să dea cărțile pe față și să dezvăluie care este, de fapt, relația cu Anamaria Prodan, dar și cu Laurențiu Reghecampf.

În ultima perioadă, s-au vehiculat o mulțime de zvonuri care susțineau că relația dintre Dan Alexa și Anamaria Prodan este alta decât una strict profesională. Invitat la Antena Stars, antrenorul a vorbit deschis și sincer despre acest lucru tocmai pentru a pune capăt tuturor speculațiilor. Ea a mărturisit cât de mult a fost ajutat de-a lungul anilor de familia Prodan-Reghecampf și cum se înțelege acum cu ei.

Anamaria Prodan este una dintre cele mai de succes femei din România, iar aceasta și-a arătat sprijinul pentru mai multe personalități din lumea fotbalului. Dan Alexa este unul dintre acei oameni care au primit ajutorul de la impresară. El îi poartă mult respect și o apreciază pentru că este o profesionistă desăvârșită.

Mai mult decât atât, acesta a declarat că soția lui Reghe l-a ajutat financiar atunci când era la pământ. Chiar dacă lumea a interpretat anumite gesturi ca fiind ceva mai mult decât o relație frumoasă de prietenie, Dan Alexa susține cu tărie că nu este absolut nimic. De asemenea, el a declarat în direct că are întocmit un contract cu Anamaria Prodan pentru a-i aduce jucători de calitate.

Antrenorul este apropiat și de Laurențiu Reghecampf, căruia îi poartă un respect deosebit și este mereu aproape de sufletul lui. Deși Anamaria Prodan și soțul ei sunt mereu alături de Dan Alexa, antrenorul susține că deciziile importante le ia singur, fiind singurul care știe cu adevărat de ce are nevoie.

„Respect foarte mult această relație. Am contract cu Anamaria Prodan. Este o relație de respect între noi. Țin foarte mult la Laurențiu Reghecampf, dar și la Ana. Este unul dintre cei mai buni impresari români, care de fiecare dată când am nevoie de un jucător, ea mi-l aduce și este acolo pentru mine. Pe lângă asta, toate deciziile majore mi le iau singur”, a mărturisit Dan Alexa.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete