Daliana Răducan, iubita lui Răzvan Simion, este mult mai tânără decât el

Răzvan Simion și-a refăcut viața după despărțirea de Lidia Buble. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Daliana Răducan, de aproximativ 11 luni. Ceea ce nu știu fanii este diferența de vârstă dintre ei.

Despărțirea de celebra cântăreață i-a lăsat în inima o mare dezamăgire, însă cei doi au rămas prieteni și au diferite colaborări împreună. Prezentatorul emisiunii matinale de la Antena 1 și-a găsit într-un final fericirea în brațele brunetei Daliana Răducan.

Cei doi au fost foarte discreți, însă într-un final și-au făcut publică relația. Fostul iubit al Lidie Buble se pare că este atras de femeile mai tinere decât el. Dacă între el și artistă diferența era de 13 ani, acum diferența este de 11 ani. Altfel spus, prezentatorul are 40 de ani și noua sa iubită 29 de ani.

Daliana Răducan este de profesie arhitect și designer de interior, iar aceasta se descrie ca fiind foarte creativă și iubește tot ceea ce este frumos.

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important. Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, este descrierea pe care Daliana Răducan și-o face pe site-ul său.

Lidia Buble a declarat că nu este geloasă și o consideră pe noua iubită a lui Răzvan Simion o norocoasă.

„Nu mai am fluturi în stomac. Au apărut și articole cu noua iubită. Nu am fost tentată să o urmăresc pe ea. Nu sunt geloasă, mă iubesc foarte mult și am mare încredere în mine. E un om foarte fain. E norocoasă', a declarat Lidia Buble acum ceva timp.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete