DaddyCool dă startul unui proiect ecologic inedit: #FeelGoodActGood

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

DaddyCool Robert Diaconeasa, alături de ceilalți doi membri ai Familiei Cool, Ana și micuța Ingrid (4 ani), dau startul unui proiect inedit și original de educație ecologică. Proiectul #FeelGoodActGood cuprinde un turneu național prin intermediul căruia Robert, Ana și Ingrid vor merge în șapte orașe din România pentru a le povesti copiilor despre importanța protejării naturii.

Robert, Ana și Ingrid duc mai departe misiunea celebrului Captain Planet, de salvare a Planetei, și se transformă în “eroii verzi”. Vor avea, însă, nevoie de ajutoare. Cei trei eroi verzi vor merge în mai multe grădinițe și case de copii din cele șapte orașe pentru a le vorbi copiilor despre importanța reciclării plasticului, despre răul pe care îl fac deșeurile din natură, despre cât de important este ca fiecare dintre noi să aibă grijă de mediul înconjurător.

Campania #FeelGoodActGood debutează pe 2 noiembrie cu o primă acțiune: DaddyCool, Ana și Ingrid, alături de 300 de persoane, copii și adulți, vor planta 10.000 de salcâmi, în comuna Lipănești, din județul Prahova. Scopul acestei acțiuni este acela de a le demonstra celor mici că plantarea unui copac aduce mare bucurie și de a le explica faptul că, în acest fel, ei vor contribui la aerul curat pe care-l vom putea respira în România peste doar câțiva ani.

PE 2 NOIEMBRIE SĂDIM CU VOI 10.000 DE COPACI! Eroul meu din copilărie a fost Captain Planet. Și l-am păstrat mereu în minte ca fiind cel mai tare personaj din desenele animate. Nimic nu l-a egalat nici până în ziua de azi.

Ei bine, la peste 20 de ani distanță îl folosesc drept sursă de inspirație pentru a implementa un proiect tare drag, prin care vreau sa contribui la bunăstarea planetei. La viitorul României, căreia îi doresc un aer mai curat. Pentru mine, pentru copiii mei, pentru generațiile viitoare. Azi, eu sunt Captain Planet și alături de voi pot duce visul meu și al familiei mele spre împlinire.

Am început în grădinițe, continuăm în țară, iar PE 2 NOIEMBRIE SĂRBĂTORIM NATURA ȘI PLANTĂM ÎMPREUNĂ 10.000 DE COPACI, la cea mai cool plantare în familie care s-a făcut vreodată“, este anunțul postat de DaddyCool pe Facebook.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri