[Dă binele mai departe] Manifest pentru recunoștință. Mesajul emoționant transmis tuturor românilor pentru a le mulțumi celor care lucrează în timpul pandemiei

O campanie lansată de agenția de publicitate McCann România face apel la oamenii din întreaga țară. Manifestul îndeamnă oamenii să-și arate recunoștința pentru medici și personalul medical, farmaciști, lucrătorii din supermarket-uri, servicii de salubritate și alți lucrători esențiali.

„Noi, în general, nu aplaudăm nimic, doar regretăm că n-am aplaudat la timp. Ce-ar fi să începem acum, până nu e din nou prea târziu?'. Așa sună apelul campaniei lansate de agenție de publicitate românească.

Pentru a-și arăta recunoștința față de cei care în această perioadă continuă să meargă la serviciu pentru a ține în funcțiune întreaga țară și pentru a ajuta alți cetățeni, campania invită toți cetățenii să aplaude în fiecare seară de la 20:00 la geam sau pe balcon.

Campania face referire și la mesajele transmise frecvent în spațiul public legate de emigrarea în Europa Occidentală a medicilor, it-iștilor, lucrătorilor din construcții etc.

Urmăriți video-manifestul campaniei:

Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate