Cutia cu poze. Un element de atracție pentru evenimentul tău

cutia cu poze

Cutia cu poze este una dintre cele mai renumite companii de PhotoBooths și HashtagPrinting din București și din țară. Cu ajutorul lor, poți transforma un eveniment banal într-o super distracție cu prietenii datorită buzz-ului ce se crează în jurul aparatelor cu tehnologie de instant printing.

PhotoBooth-urile vor deveni centrul atenției tuturor participanților la eveniment și vor aduce voia bună prin intermediul props-urilor haioase. Fie că vorbim de o ceremonie precum o nuntă sau un botez, fie că vorbim de o petrecere corporate sau o lansare de produs, pozele instant sunt un element esențial pentru reușita unei petreceri.

cutia cu poze1

Cutia cu poze oferă aparate cu design modern, inovativ ce conține în spate aparatură de înaltă performanță pentru o claritate desăvârșită a pozei și rezistență în timp. Mai mult, printre serviciile oferite se numără și poze cu benzi magnetice, pentru a-ți putea păstra amintirea expusă la vedere.

O altă noutate o constituie HashtagPrinting-ul, un totem ce printează fotografiile făcute cu telefonul propriu și postate pe Instagram sau Twitter. Folosind un hashtag prestabilit, pozele apar pe ecranul tabletei încorporate în acest aparat și cu un simplu click veți printa fotografiile iar layout-ul din jurul lor poate fi personalizat cu numele vostru, al evenimentului sau după caz, companiile partenere.

cutia cu poze2

Compania a luat naștere în 2014, și a organizat și participat la peste 600 de evenimente până în prezent, fiind un partener de încredere ce poate satisface multiple și diverse necesități. În prezent Cutia cu poze deține 8 cabine foto tip photo booth și 1 totem hashtag-printing. Vizitați pentru mai multe detalii site-ul www.vreaucabinafoto.ro 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse