Cursuri de gatit “Alimentatia in Armonie cu Natura”

Cursuri de gatit  “Alimentatia in Armonie cu Natura”
Uncategorized

Alimentatia este un proces de interactiune dintre om si mediul inconjurator. Principiile traditionale orientale descriu modul in care se poate realiza armonia acestei interactiuni.

Alimentatia in Armonie cu Natura este o viziune globala asupra modului in care omul se poate armoniza cu mediul in care traieste, cu natura, pentru a putea duce o viata implinita.
Seria de Cursuri de gatit, sub denumirea generica « Alimentatia in Armonie cu Natura » cuprinde prezentarea principiilor alimentatiei naturale si demonstatii de meniuri, pentru curatarea organismului si redescoperirea intuitiei naturale.

Un curs dureaza 3 ore si are o tematica specifica. Fiecare participant primeste un suport de curs, care cuprinde baza teoretica a tematicii si retetele meniului prezentat. In cadrul fiecarui curs, se face o demonstratie de gatit, cu un meniu complet pentru o masa. Meniul este alcatuit in functie de tematica zilei. Pe parcursul demonstratiei, se detaliaza atat tehnicile de gatit folosite cat si baza teoretica si motivatia fiecarei tehnici si a fiecarui ingredient folosit.
La finalul cursului, participantii degusta din toate felurile pregatite.

Lectorii, Mihaela Ardeleanu – inginer de industrie alimentara, cu 20 de ani de studiu in domeniul alimentelor si 15 ani de experienta in productia si controlul calitatii produselor alimentare si Vasile Ardeleanu – medic de medicina generala, cu competente in Fitoterapie si Acupunctura, cu studii si practica in domeniul Dietoterapiei Traditionale Chineze si Japoneze, au acumulat un bagaj de cunostinte semnificativ in domeniul alimentatiei, pe care l-au sistematizat si pe care doresc sa il comunice celor interesati de nutritie, de alimentatie, in dorinta de a le usura si scurta drumul spre descoperirea alimentatiei potrivite pentru o stare de bine permanenta.

Program cursuri Toamna 2009

7 Noiembrie 2009, 9.00 – 12.00
Workshop: Sa invatam sa preparam faimoasele mancaruri japoneze: Supa Miso, Sushi
Pret curs: 70 lei – fiecare participant va primi un kit de preparare miso si sushi

28 Noiembrie 2009, 9.00 -12.00
Curs: Meniu sanatos pentru petrecere
Pret curs: 60 lei

Locatie: Ceainaria Serendipity, Str. Dumbrava Rosie nr 12, Bucuresti (langa Gradina Icoanei)
Informatii si Inscriere: la Ceainaria Serendipity, direct pe site, la Evenimente www.serendipity-tea.ro
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din