Orice șef poate avea nevoie de un curs de leadership pentru a fi la curent cu noile trenduri din domeniu!

Ai fost promovat recent și urmează să coordonezi o echipă? Beneficiezi deja de experiență în conducerea oamenilor, dar vrei să pui la punct un sistem de lucru mai performant, capabil să se adapteze la schimbările permanente din mediul de business?

Indiferent de răspuns, participarea la un curs de leadership organizat de Echipa Brightway® se va dovedi o idee excelentă și o investiție profitabilă în propria dezvoltare pe termen mediu și lung! Iată câteva dintre trainingurile care îți permit să fii mereu la curent cu noile trenduri din domeniu!

First Time Manager – pentru cei aflați la început de drum

Acest curs leadership are meritul esențial de a-ți permite să dobândești abilități esențiale în rolul de manager, într-un timp scurt. Totul este centrat pe dezvoltarea calităților acelor persoane care nu au experiență de management și au fost recent promovate.

La început, sunt identificate punctele forte pe care trebuie insistat, precum și zonele unde este nevoie de îmbunătățiri. Toate acestea sunt corelate cu funcția deținută, cu domeniul de activitate și cu industria în care activează participanții.

Aceștia reușesc să identifice modalități prin care se pot adapta noului rol, primesc instrumente de lucru cu oamenii și tehnici de motivare a echipei, pentru a obține rezultatele dorite cât mai curând.

Curs Leadership strategic – pentru a conduce responsabil

Trainingul este util pentru mai multe categorii de profesioniști: managing partners, administratori, CEOs, manageri de departament, antreprenori, într-un cuvânt pentru toți cei care conduc echipe și doresc să o facă într-un mod cât mai performant și adaptat la necesitățile prezente.

Este gândit un antrenament practic, tip simulare, în care participanții lucrează în echipe de 2-3 persoane. În acest cadru, sunt aplicate instrumentele necesare pentru a clarifica și a implementa viziunea liderului în organizație. 

De asemenea, sunt construite strategiile care vor reuși să optimizeze procesele, rolurile și sistemul motivațional. Miza, ca în orice business, este realizarea unui plan de leadership strategic, menit să rezolve cât mai multe dintre problemele de conducere dintr-o organizație.

Training de Managementul Schimbării

Fiecare curs leadership pornește de la constatarea ritmului accelerat în care se petrec schimbările în societatea actuală, cu atât mai mult în mediul de business. Eficiență înseamnă, în tot mai mare măsură, capacitatea de a te adapta la schimbări și de a-ți ajuta echipa să le folosească într-un mod constructiv.

În cadrul trainingului, participanții sunt antrenați să gestioneze diferite tipuri de schimbare, lucrându-se practic pe studii de caz din contextul actual. Sunt folosite cele mai noi cercetări și instrumente de management și psihologie comportamentală, pentru ca fiecare manager să se înțeleagă pe sine însuși și să integreze într-un mod asertiv emoțional modificările ce au în permanență loc în jurul său.

Participanții sunt antrenați să înțeleagă rolul emoțiilor în procesul de schimbare și învață cum să gestioneze măștile emoționale pe care, în mod subconștient, le afișează fiecare persoană supusă unor situații stresante sau neașteptate. 

Astfel, urmarea unui curs leadership oferă numeroase beneficii, pe termen scurt, mediu și lung, atât la nivel personal, cât și pentru organizația în cadrul căreia își desfășoară activitatea participanții. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial