Cupluri celebre care și-au spus ADIO în 2021

A fost un an greu pentru toată lumea, s-au legat iubiri noi și s-au destrămat altele vechi. Dragostea a plutit în aer pentru multe dintre celebritățile noastre preferate în acest an, cu toate acestea, mulți nu au fost scutiți de momente dificile și nu au avut parte de finaluri fericite în relația de cuplu. Iată care sunt cele mai neașteptate despărțiri dintre celebritățile de peste ocean, din 2021.

Bill Gates și Melinda Gates

Bill Gates și Melinda Gates și-au anunțat despărțirea neașteptată după 27 de ani de căsnicie și trei copii, Jennifer, Rory și Phoebe. Cei doi soți, cândva puternici și de nedespărțit, au declarat că nu mai cred că ar putea trăi împreună ca un cuplu și că sunt pregătiți să treacă în următoarea fază a vieții lor.

Shawn Mendes și Camila Cabello

Shawn Mendes și Camila Cabello ne-au frânt inimile când și-au anunțat despărțirea în noiembrie, după ce au fost împreună doi ani. Fostul cuplu a declarat că vor „continua să fie cei mai buni prieteni', Shawn descriind în cuvinte emoționante tot ce simte în ultima sa melodie.

Ben Affleck și Ana de Armas

Ben Affleck a surprins pe toată lumea după ce s-a despărțit de Ana de Armas, cei doi devenind rapid cuplul favorit al tabloidelor. Deși motivul despărțirii lor nu a fost foarte clar, o sursă apropiată a cuplului a dezvăluit că actrița dorea să aibă copii în viitor, în timp ce Ben „nu s-ar angaja să aibă mai mulți copii'.

Kim Kardashian și Kanye West

Kim Kardashian și Kanye West au avut cu siguranță cea mai zgomotoasă despărțire a anului, fiind unul dintre cele mai puternice cupluri din showbizz-ul american, deși multe zvonuri despre divorțul lor au apărut în ianuarie după șapte ani de căsnicie. Acum vedeta de reality pare să fi trecut cu bine peste despărțire, în timp ce cântărețul încă încearcă să aibă o a doua șansă cu soția sa.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

Una dintre cele mai neașteptate despărțiri din 2021 a avut loc la începutul acestui an, când Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au anunțat separarea definitivă, pentru că, spun ei, și-au dat seama că funcționează „mai bine ca prieteni și așteaptă cu nerăbdare să rămână așa', rupând logodna și urându-și „ceea ce este mai bun' unul celuilalt și unul pentru copiii celuilalt.'

Elon Musk și Grimes

Elon Musk și Grimes păreau să fie foarte uniți încă de când au început să se întâlnească în 2018, mai apoi devenind părinți ai fiului lor pe care l-au numit X Æ A-Xii, la începutul anului trecut. Dar cum miliardarul și cântăreța s-au concentrat mai mult pe muncă, perechea a decis să se despartă și să accepte statutul de co-părinți ai copilului lor. „În mare parte, munca mea la SpaceX și la Tesla îmi cere să fiu în principal în Texas sau să călătoresc în străinătate, iar munca ei este în principal în LA', a declarat Musk.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete