Cunoscuta artistă Theo Rose merge la psiholog! De ce a apelat la terapeut?

Artista Theo Rose traversează o perioadă critică din punct de vedere emoțional în ultima perioadă. Deși este plină de viață și luminează locul unde se află, frumoasa cântăreață și-a deschis sufletul și a mărturisit că a avut numeroase momente în care nu s-a simțit deloc bine.

Theo Rose se confruntă de ceva timp cu stări de anxietate și atacuri de panică. Pentru a ieși din aceste stări, artista a apelat la ajutor de specialitate și are mare noroc cu iubitul ei care este mereu lângă ea pentru a o ridica ori de câte ori se simte căzută la pământ.

„Este un om minunat și, cu toate că nu este mult mai mare decât mine, mă susține. Avem o relație extraordinară, am evoluat împreună. Când ne-am cunoscut nici eu, nici el nu știam foarte bine cum să facem (…) Și mai este și frumos! E greu pentru cel de lângă tine să înțeleagă ce se întâmplă cu tine. M-a susținut în chestia asta, am apelat la terapie și sunt bine', a declarat Theo Rose.

Familia și cei dragi sunt alături de ea, iar pentru a-și liniști sufletul aceasta merge la terapie psihologică.

„Acum sunt bine, am apelat la terapie. Faptul că sunt aici, că sunt foarte ocupată și că petrecem foarte mult timp la filmări, mă ajută extrem de mult; este o altă energie, interacționez în permanență cu alți oameni, te schimbi, te machiezi… Ma țin ocupată cât mai mult și încerc să fiu optimistă!', a declarat artista pentru Wowbiz.ro.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete