Cumpără parchet Hywood din magazinul parchet-etalon

O pardoseală bună este atrăgătoare din punct de vedere vizual și are o durată de viață lungă. Parchetul laminat este o alegere bună datorită manoperei sale robuste. Este oferit în multe modele și în toate gamele de preț în magazinul online parchet-etalon.ro. Diferitele tipuri de parchet laminat impresionează prin stilul și funcționalitatea lor. Parchetul laminat clic ușor de instalat este deosebit de popular și îl poți găsi în magazinul online cu parchet și produse pentru parchet. Laminatul modern poate convinge cu multe modele. Variantele de lemn sunt, fără îndoială, deosebit de populare. 

Magazin online – parchet Hywood

Mulți și-au dat seama că a sosit timpul pentru schimbare. Materialul lemnului joacă aici un rol decisiv. De fapt, peste 50% dintre consumatori își doresc o pardoseală din lemn – parchet adevărat. În cele din urmă, majoritatea oamenilor decid diferit. Există două motive pentru aceasta: prețul ridicat și presupunerea că lemnul nu este la înălțimea cerințelor zilnice. Totuși, în magazinul online parchet-etalon.ro poți găsi parchet cu astfel de proprietăți. Acesta este parchet Hywood – o pardoseală accesibilă, pozitivă pentru climă, realizată din lemn real, care este rezistentă la apă și are aceeași valoare practică ca și podelele laminate și de design. Și în același timp satisface nevoia unei experiențe reale a naturii, a materialelor sănătoase și a frumuseții autentice.

Hywood provine din lumea lemnului, deoarece este fabricat din lemn – din totdeauna. El este real, este valoros, este frumos în mod natural. Și este mai presus de toate: senzual. Are tot ce ţi-ai putea dori de la lemn. Și totuși parchetul Hywood este net superior unei podele din lemn, deoarece acest produs folosește o combinație de trei tehnologii – mai ales Wood Powder. Împreună, îl fac foarte rezistent – la apă, zgârieturi adânci, lovituri și murdărie. Ține piept la tot ceea ce suportă o podea în fiecare zi, dacă trăiești intens pe ea și cu ea.

Avantajele podelei hibride Hywood: protecție de patru ori

În viața de zi cu zi, podeaua este expusă multor pericole: ghearele animalelor sau jucăriile pentru copii pot provoca zgârieturi. Căderea obiectelor, roțile și mobila grea provoacă uneori puncte de presiune. Murdăria se depune în pori și șanțuri. Și, mai presus de toate, lichidele, cum ar fi paharele căzute sau ghivecele de plante revărsate, amenință deteriorarea parchetului cu umiditatea. Parchetul Hywood are o protecție specială împotriva acestor pericole, deoarece folosește trei tehnologii inovatoare și inteligente, fiecare creând un nivel ridicat de rezistență. Este un material frumos, natural, rezistent la apă și robust – creat pentru utilizarea de zi cu zi. Beneficiezi de o viață sănătoasă, durabilă și, prin urmare, orientată spre viitor. Este podeaua Hywood din lemn real foarte durabilă. Podeaua ta va deveni un loc de joacă sau un ring de dans, dacă asta se dorește. Hywood se potrivește cu aproape orice, datorită produselor de protecție.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial