Cum vor fi zodiile influențate de Luna Plină din 14 decembrie

luna-plina

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 12-18 decembrie este Luna Plină în Gemeni, fenomen care ne va influența pe toți, într-o măsură mai mică sau mai mare. Iată, așadar, ce sectoare ale vieții vor fi influențate de noul aspect format de Lună.

BERBEC

Luna Plină își va face simțită influența pe sectorul comunicării și al dezvoltării personale. Mare atenție, așadar, la modul în care comunicați cu cei apropiați, fie că este vorba despre rude, prieteni, partener de viață sau colegi. Aveți tendința de a spune lucrurilor pe nume, iar asta nu ar fi un lucru neapărat rău dacă ați încerca să vă alegeți mai bine cuvintele. Altfel, riscați să vă atrageți antipatii și, mai mult decât atât, să semănați sămânță de scandal și să generați conflicte.

Evitați cât de mult puteți discuțiile în contradictoriu în special cu șefii, pentru că, din păcate, sectorul carierei nu se află sub o stea foarte norocoasă în perioada care urmează. Cel puțin la locul de muncă, încercați să fiți cât se poate de diplomați.

TAUR

În cazul vostru, Luna Plină se formează în casa banilor obținuți prin propriul efort. Astrele favorizează câștigurile, cu toate acestea, păstrați-vă vigilența în ceea ce privește administrarea lor. Urmează perioada sărbătorilor, când toată lumea este tentată să investească mai mult decât de obicei în cadouri și în produse alimentare, așa că șansele să fiți mai puțin cumpătați la cumpărături sunt destul de mari.

În plus, din 19 decembrie Mercur își începe mersul retrograd. Urmează o perioadă în care veți avea de luat o grămadă de decizii, iar mersul retrograd al acestei planete vă va cam bulversa. Așa că străduiți-vă să faceți tot ce ține de voi să luați decizii înțelepte.

GEMENI

Luna Plină din 14 decembrie se formează în semnul vostru. Asta înseamnă că veți fi afectați într-o măsură mai mare decât nativii celorlalte zodii. Aspectul format de Lună vă va influența cu precădere pe sectorul relației cu partenerul de viață. Se impune o atenție sporită la modul în care vă comportați cu acesta. Încercați să comunicați, să nu-i imputați lucruri exagerate, să-l sprijiniți dacă are nevoie și, în general, să faceți tot ce ține de voi să mențineți armonia în cuplu.

Este o perioadă în care pot avea loc despărțiri, în cuplurile unde lucrurile scârțâiau de ceva vreme, sau, dimpotrivă, pot avea loc oficializări ale relațiilor – logodne, cereri în căsătorie.

Mare atenție la sectorul financiar, în special la investiții. Nu este o perioadă favorabilă investițiilor, așa că evitați-le până la începutul anului.

RAC

În cazul vostru, Luna Plină din 14 decembrie se formează în casa introspecției, a karmei. Puteți avea întâlniri neașteptate cu persoane care au însemnat ceva în trecutul vostru, întâlniri care v-ar putea răscoli mai mult decât ați putea crede.

Sfatul nostru este să vă ascultați intuiția mai mult ca niciodată. Dacă intuiția vă spune că nu este bine să vă întâlniți și a doua oară cu acea persoană sau să vă întindeți prea mult la discuție, atunci puneți capăt întâlnirii. Sigur că este posibil ca amintirea întâlnirii karmice să vă bântuie o perioadă, dar în scurt timp veți uita de ea și vă veți vedea în continuare de viață.

LEU

În cazul vostru, Luna Plină din 14 decembrie se va forma pe casa prietenilor și a proiectelor pe termen lung. Urmează o perioadă în care veți face trierea prietenilor. Veți renunța la cei care considerați că nu mai merită această titulatură și veți cunoaște alte persoane care își vor merita cu prisosință acest statut.

Cât despre proiectele pe termen lung, aici există două aspecte: fie acum veți culege roadele unor proiecte care v-au dat serioase bătăi de cap în ultimele luni, fie veți fi cooptați în proiecte pe termen lung care vă vor solicita destul de mult, dar vor fi remunerate pe măsura efortului.

FECIOARĂ

Luna Plină din 14 decembrie își va produce efectele pe sectorul carierei. În această perioadă poate avea loc încheierea unei etape și începerea uneia noi. Poate fi vorba despre părăsirea actualului loc de muncă și găsirea unui job care să corespundă pe deplin pregătirii, experienței și aspirațiilor voastre înalte, sau despre cooptarea într-un proiect de anvergură care vă va aduce, pe lână bani, și apreciere.

Este o perioadă în care nu veți duce lipsă de bani. Remunerațiile vor fi însemnate și, în plus, există posibilitatea să câștigați și din surse neașteptate.

BALANȚĂ

Luna Plină din 14 decembrie va influența, în cazul vostru, sectorul drumurilor lungi și al studiilor. Urmează o perioadă în care vă puteți decide să vă mutați în alt oraș sau în altă țară. Poate fi vorba de un loc de muncă pe care să nu-l puteți refuza datorită remunerației semnificative, de un transfer temporar în interes de serviciu sau de studii.

Gândiți-vă bine înainte de a accepta sau de a refuza ofertele, cântăriți avantajele și dezavantajele, consultați-vă cu cei în care aveți încredere și decideți în cunoștință de cauză. Perioada este favorabilă drumurilor lungi, dar mai mult contează liniștea voastră sufletească.

SCORPION

Vești bune pentru voi odată cu formarea Lunii Pline în Gemeni. Unii dintre voi au șanse să intre în posesia unei moșteniri, alții vor fi copleșiți de cadouri, în timp ce alții vor câștiga mai mulți bani decât de obicei din muncă proprie.

De asemenea, este o perioadă favorabilă împrumuturilor bancare. Dacă ați avut în vedere să faceți un credit, dar v-ați temut de relația cu banca, de eventuale clauze ascunse sau de faptul că ați putea plăti comisioane ascunse, acum n-ar trebui să mai aveți aceste temeri. Contextul astral vă ajută să contractați cel mai avantajos credit pentru voi.

SĂGETĂTOR

Aspectul format de Luna Plină din 14 decembrie va influența sectorul parteneriatelor și al relației de cuplu. Este o perioadă în care se încheie o etapă și începe alta, iar acest lucru poate fi interpretat atât pozitiv, în sensul în care, în relația de cuplu se trece la pasul următor (logodnă, căsătorie), cât și negativ (despărțire, divorț).

Același lucru este valabil și pentru parteneriate. Se poate încheia un parteneriat fie pentru că nu a funcționat, fie pentru că a expirat contractul semnat între părți și nu mai este cazul să fie prelungit. Sau, dimpotrivă, există șansa să intrați în parteneriate noi care să vă aducă satisfacții uriașe în perioada imediat următoare.

CAPRICORN

Luna plină din 14 decembrie se formează, în cazul vostru, pe casa carierei și anunță începerea unei noi etape. Așadar, dacă vă doreați de ceva timp să vă schimbați locul de muncă, aflați că în această perioadă sunt șanse mari ca acest lucru să se întâmple. Nu trebuie decât să fiți atenți la ofertele de lucru care apar.

Este posibil ca unele dintre ele să nu fie făcute publice și, totuși, existența lor să ajungă cumva la urechile voastre. Aplicați acolo unde considerați că aveți abilități potrivite și aveți șanse mari ca noul an să-l începeți într-un alt loc de muncă.

VĂRSĂTOR

Luna plina din 14 decembrie se formeaza in semnul Gemeni, in sectorul sentimental, al copiilor, al creativitatii si al activitatilor recreative. In unele cazuri se poate incheia o etapa, iar in altele, aspectul poate avea legatura cu o aventura tinuta departe de ochii lumii. In sfera profesionala, cei care lucreaza in domeniul creativitatii pot avea succese remarcabile, iar cei care sunt parinti pot fi mandri de rezultatele copiilor lor.

PEȘTI

Luna plina din 14 decembrie se formeaza in semnul Gemeni, in sectorul familiei si al locuintei, iar discutiile se vor invarti in jurul unei cumparari sau al unei vanzari a unui imobil, iar un eveniment care va avea loc in familie poate sa aduca niste schimbari.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop