Cum va fi vremea în această iarnă? Meteorologii au anunțat ce temperaturi vom avea de Crăciun și de Revelion

Meteorologii au realizat deja prognoza meteo pentru următoarele luni. Astfel, de Crăciun și Revelion sunt mari șanse să avem zăpadă, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Cum va fi vremea în lunile de iarnă?

În luna noiembrie, va fi mai cald decât în mod obișnuit. Temperaturile medii vor avea valori peste normalul climatologic în sud, sud-est și local în vest și apropiate de normal în celelalte regiuni. Temperatura medie acestei luni va fi de 3.8 grade.

De asemenea, cantitățile totale lunare vor fi excedentare în cea mai mare parte a ţării, cu excepția unor arii restrânse din vest și sud, unde vor fi apropiate de mediile multianuale. Media precipitațiilor va fi de 41.5 l/mp.

Cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion

În luna decembrie, temperatura medie lunară a aerului va avea, în general, valori normale apropiate de media multianuală. Media va fi de -0.8 grade. Precipitațiile totale lunare vor fi local excedentare în regiunile centrale, estice și sudestice, iar în restul teritoriului vor fi apropiate de mediile climatologice. Media precipitațiilor va fi de 44.8 l/mp.

În luna ianuarie, temperatura medie lunară va avea valori sub media climatologică, local, în nordul și centrul țării și apropiate de normal în celelalte regiuni. Temperatura medie va fi de -2.1 grade. Precipitațiile totale lunare vor avea o tendință spre excedent în regiunile centrale și local în cele vestice. În restul țării, precipitațiile vor putea fi apropiate de mediile multianuale. Media precipitațiilor va fi de 33.6 l/mp în luna ianuarie.

Foto: shutterstock.com, a1.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Vești bune pentru angajați! Câte zile libere vom avea anul acesta de Crăciun și Revelion

Ingredientele ascunse în banalul covrig de 1 leu! La cât de periculos este pentru sănătate, vei mai cumpăra vreodată?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri