Cum va arăta săptămâna 7-13 noiembrie din punct de vedere astrologic

horoscop

Iată care vor fi principalele evenimente astrologice ale săptămânii și cum ne vor influența acestea:

BERBEC

Dragoste: În cuplu, aveți tendința să vă comportați precum copiii răsfățați, iar partenerul de cuplu nu va fi prea încântat de acest comportament imatur. Nu e cazul să faceți din comportamentul vostru un  motiv de ceartă. Aspectul format de Lună în această perioadă favorizează întâlnirea cu o persoane de sex opus care vă va rămâne în inimă.

Bani: Contextul astral nu vă oferă prea multă protecție din punct de vedere financiar. nu este vorba despre o scădere drastică a veniturilor, însă fiți precauți și cheltuiți doar pentru strictul necesar.

Carieră: Beneficiați de sprijinul planetelor Venus și Jupiter, așa încât vă va fi destul de ușor să vă realizați proiectele profesionale și să câștigați încrederea și simpatia superiorilor.

TAUR

Dragoste: O săptămână în care viața de cuplu va deveni monotonă dacă nu faceți ceva să o condimentați. Iar monotonia n-a fost niciodată benefice relației. Cât despre condimentat, dacă nici taurii nu știu ce au făcut în acest scop, atunci chiar că nimeni nu știe.

Bani: Mercur protejează sectorul financiar în această săptămână, așa că orice veți întreprinde în scopul creșterii veniturilor va da roade.

Carieră: Aspectul format de uranus în această perioadă vă va determina să fiți mai curioși decât de obicei la locul de muncă și să aflați lucruri care vă pot ajuta să vă perfecționați și chiar să avansați în carieră.

GEMENI

Dragoste: Săptămâna aceasta, astrele nu prea vă lasă să fiți pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață. Cum s-ar putea traduce aspectele astrale? Păi, când voi veți avea chef să vă aruncați în brațele lui, el va fi distant. Când el va avea chef să vă copleșească cu atenție și pasiune, voi veți fi cu mintea acaparată de alte griji.

Bani: Saturn va influența sectorul financiar al gemenilor, iar asta nu e o veste bună. Pregătiți-vă să traversați o perioadă mai puțin fastă din punct de vedere financiar, în care nu doar că nu va fi vorba de câștiguri, dar v-ați putea confrunta și cu pierderi neprevăzute.

Carieră: Vești ceva mai bune din punt de vedere profesional. Veți beneficia de mai multă libertate de acțiune decât de obicei. Veți avea undă verde pentru proiectele noi și vă veți bucura de o reușită la care, cu puțină vreme în urmă, nici nu vă gândeați.

RAC

Dragoste: Este o perioadă fastă pentru cuplul vostru, perioadă în care veți funcționa ca o echipă bine sudată și veți reuși să vă consolidați legătura. Aspectul format de Venus este favorabil nativilor singuri, ale căror drumuri este destul de probabil să se încrucișeze cu cele ale potențialelor suflete-pereche.

Bani: Urmează o perioadă fastă din punct de vedere financiarl. Sunt șanse de câștiguri din surse neașteptate și în acest fel veți reuși să vă acoperiți niște găuri destul de adânci în buget, apărute din cauza datoriilor pe care le aveți.

Carieră: Dacă aveți de gând să vă deschideți propria afacere, acum este timpul potrivit. Profitați și de șansa pe care v-o dă contextul astral, și de energia voastră, aflată la un nivel foarte crescut. Cu puțin efort, succesul vă va fi garantat.

LEU

Dragoste: Mercur vă va face să deveniți mai exigent cu partenerul de viață. Va trebui să depuneți ceva eforturi pentru a nu vă certa cu el din te miri ce. Nativii singuri se vor bucura de susținerea planetei Marte, care le va amplifica puterea de seducție. Sexul opus va fi sensibil la farmecul vostru.

Bani: Jupiter va aduce cu sine, în această perioadă, fie un chef nestăvilit de cumpărături, care v-ar cam putea ruina, fie o avalanșă de datorii neachitate de care ați cam uitat. Fiți vigilenți, așadar!

Carieră: Astrele vor fi generoase cu voi în acest domeniu. Pot apărea noi oportunități în carieră și singura voastră problemă ar putea fi alegerea celei mai bune variante.

FECIOARĂ

Dragoste: Aspectul format de Pluto vă predispune la a fi intoleranți cu partenerul de viață. În acele cupluri unde există de multă vreme neînțelegeri, este posibil să se producă rupturi. Dacă acest lucru se întâmplă, nu prea mai aveți nimic de făcut, decât să aveți încredere că totul este spre binele vostru.

Bani: Aspectul format de Lună este favorabil câștigurilor. Așteptați-vă, așadar, să primiți bani. poate fi vorba de câștiguri sau poate fi vorba de bani împrumutați pe care acum îi veți primi înapoi.

Carieră: La serviciu, veți fi extrem de eficienți. Totodată, această perioadă este favorabilă promovărilor.

BALANȚĂ

Dragoste: Va fi nevoie de un efort serios din partea voastră pentru a vă ține departe de disputele cu partenerul. Aveți grijă la intervenția părinților voștri. Încercați să-i țineți cât mai departe de problemele voastre pentru că sunteți singurii care vi le puteți rezolva.

Bani: Saturn prost aspectat predispune la pierderi. Încercați, așadar, pe cât se poate, să țineți socoteala fiecărui bănuț cheltuit și să nu faceți achiziții care nu vă sunt necesare în perioada imediat următoare. Acest aspect al lui Saturn se va sfârși în câteva zile, iar sectorul financiar va ieși din impas.

Carieră: Cu sprijinul lui Jupiter, veți dovedi cu ușurință că sunteți foarte buni profesioniști. Sunteți foarte îndemânatici, foarte pe fază și pare că nimic nu vă stă în cale în rezolvare sarcinilor.

SCORPION

Dragoste: Mercur este benefic vieții de cuplu, așa încât veți simți nevoia să-i faceți cele mai frumoase surprize și să-i îndepliniți cele mai ascunse dorințe partenerului. Și asta nu poate decât să contribuie la consolidarea cuplului.

Bani: Aspectul format de Uranus în această perioadă nu este favorabil sectorului financiar. Aveți tendința să cheltuiți pe tot felul de nimicuri și să faceți investiții riscante. Noi vă sfătuim să evitați aceste lucruri cel puțin trei săptămâni, la capătul cărora contextul planetar va deveni net favorabil sectoului financiar.

Carieră: Aspectul format de Lună favorizează amânările, întârzierile. Nu vă faceți griji, veți depăși cu bine această perioadă dacă veți depune toate eforturile necesare. Evitați să fiți agresivi sau să vă provocați colegii – de superiori nici nu mai e nevoie să amintim.

SĂGETĂTOR

Dragoste: În această perioadă, Jupiter va influența pozitiv sectorul vieții în doi. Urmează, așadar, o perioadă extremd e benefică pentru viața de cuplu. Acolo unde au existat neînțelegeri cu partenerul, acestea se vor rezolva cu un minimum de efort din partea voastră. Iar efortul se referă la comunicare.

Bani: Vești mai puțin bune în sectorul financiar. Aspectul format de Soare favorizează problemele financiare. Asta înseamnă că este posibil să fiți puși în fața unor achiziții absolut indispensabile sau unor datorii pe care trebuie să le rambursați mai repede decât fusese vorba inițial. La rândul său, Mercur vine cu întârzieri de plăți și greșeli financiare. Ca să rezumăm, nu vă vor intra bani în cont la timp, cu toate astea, veți fi nevoiți să scoateți bani din cont din cauza unor cheltuieli neprevăzute.

Carieră: Vești la fel de proaste și în ceea ce privește planul profesional. Aspectul format de Pluto în această săptămână va avea ca efect o slăbire a ambiției și a motivației care vă caracterizează de obicei.

CAPRICORN

Dragoste: O perioadă foarte bună pe plan amoros. Atenția cu care simțiți nevoia să-l copleșiți pe partenerul de viață nu va rămâne fără ecou, ci vi se va întoarce înzecit. Iar eventualele probleme care au existat  între voi până acum tind să se rezolve mai repede decât v-ați fi așteptat.

Bani: Influența nefastă a lui Neptun vă face să fiți confuzi și să ezitați în luarea unor decizii financiare. Dacă se poate, amânați luarea acestor decizii. Dacă nu se poate, fiți de două ori mai vigilenți decât sunteți de obicei și, de preferat, cereți ți sfatul unei persoane de încredere. Aveți grijă la persoanele cu care intrați în contact și care încearcă să vă prezinte tot felul de posibilități de a câștiga bani. Nu toate vor fi de încredere.

Carieră: Pe plan profesional, este o perioadă favorabilă începuturilor. Dacă aveți de gând să demarați o afacere sau să vă schimbați locul de muncă, acum aveți cele mai mari șanse.

VĂRSĂTOR

Dragoste: Impactul lui Jupiter asupra relației de cuplu va fi benefic. Perioada care urmează va fi marcată de o bună înțelegere cu partenerul, iar acolo unde au existat dispute în ultima vreme, acestea vor deveni doar niște amintiri urâte. Urmează, așadar, o săptămână sub semnul armoniei.

Bani: Contextul astral vă va face destul de confuzi, de aceea nu este recomandat ca, în această săptămână, să faceți tranzacții sau să luați decizii privitoare la buget. Mare atenție! Puteți cădea cu ușurință pradă înșelătoriilor.

Carieră: Astrele sunt de partea voastră în această săptămână și vă ajută să vă duceți la bun sfârșit proiectele. Recomandările sunt să acționați cu discernământ și să vă dozați eforturile.

PEȘTI

Dragoste: Este o perioadă importantă pentru viața de cuplu, perioadă care vine cu vești bune pentru multe cupluri. În unele cupluri vor exista cereri în căsătorie, în altele vor apărea bebeluși, iar acolo unde au exista conflicte între parteneri, acestea se vor aplana. Este o săptămână bună și pentru nativii singuri, al căror farmec nu va trece neobservat de sexul opus.

Bani: Aspectul format de Pluto în aceste zile nu este favorabil sectorului financiar. Sunteți tentați să cheltuiț cu foarte mare ușurință. Dacă vă veți organiza bugetul, veți vedea că nu e cazul să aruncați banii pe fereastră.

Carieră: La locul de muncă, aveți o putere de convingere fantastică și multe dintre propunerile voastre au șanse mari să fie aprobate în această perioadă. Țineți-vă departe de conflictele cu colegii sau colaboratorii.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop