Cum va arăta săptămâna 7-13 noiembrie din punct de vedere astrologic

horoscop

Iată care vor fi principalele evenimente astrologice ale săptămânii și cum ne vor influența acestea:

BERBEC

Dragoste: În cuplu, aveți tendința să vă comportați precum copiii răsfățați, iar partenerul de cuplu nu va fi prea încântat de acest comportament imatur. Nu e cazul să faceți din comportamentul vostru un  motiv de ceartă. Aspectul format de Lună în această perioadă favorizează întâlnirea cu o persoane de sex opus care vă va rămâne în inimă.

Bani: Contextul astral nu vă oferă prea multă protecție din punct de vedere financiar. nu este vorba despre o scădere drastică a veniturilor, însă fiți precauți și cheltuiți doar pentru strictul necesar.

Carieră: Beneficiați de sprijinul planetelor Venus și Jupiter, așa încât vă va fi destul de ușor să vă realizați proiectele profesionale și să câștigați încrederea și simpatia superiorilor.

TAUR

Dragoste: O săptămână în care viața de cuplu va deveni monotonă dacă nu faceți ceva să o condimentați. Iar monotonia n-a fost niciodată benefice relației. Cât despre condimentat, dacă nici taurii nu știu ce au făcut în acest scop, atunci chiar că nimeni nu știe.

Bani: Mercur protejează sectorul financiar în această săptămână, așa că orice veți întreprinde în scopul creșterii veniturilor va da roade.

Carieră: Aspectul format de uranus în această perioadă vă va determina să fiți mai curioși decât de obicei la locul de muncă și să aflați lucruri care vă pot ajuta să vă perfecționați și chiar să avansați în carieră.

GEMENI

Dragoste: Săptămâna aceasta, astrele nu prea vă lasă să fiți pe aceeași lungime de undă cu partenerul de viață. Cum s-ar putea traduce aspectele astrale? Păi, când voi veți avea chef să vă aruncați în brațele lui, el va fi distant. Când el va avea chef să vă copleșească cu atenție și pasiune, voi veți fi cu mintea acaparată de alte griji.

Bani: Saturn va influența sectorul financiar al gemenilor, iar asta nu e o veste bună. Pregătiți-vă să traversați o perioadă mai puțin fastă din punct de vedere financiar, în care nu doar că nu va fi vorba de câștiguri, dar v-ați putea confrunta și cu pierderi neprevăzute.

Carieră: Vești ceva mai bune din punt de vedere profesional. Veți beneficia de mai multă libertate de acțiune decât de obicei. Veți avea undă verde pentru proiectele noi și vă veți bucura de o reușită la care, cu puțină vreme în urmă, nici nu vă gândeați.

RAC

Dragoste: Este o perioadă fastă pentru cuplul vostru, perioadă în care veți funcționa ca o echipă bine sudată și veți reuși să vă consolidați legătura. Aspectul format de Venus este favorabil nativilor singuri, ale căror drumuri este destul de probabil să se încrucișeze cu cele ale potențialelor suflete-pereche.

Bani: Urmează o perioadă fastă din punct de vedere financiarl. Sunt șanse de câștiguri din surse neașteptate și în acest fel veți reuși să vă acoperiți niște găuri destul de adânci în buget, apărute din cauza datoriilor pe care le aveți.

Carieră: Dacă aveți de gând să vă deschideți propria afacere, acum este timpul potrivit. Profitați și de șansa pe care v-o dă contextul astral, și de energia voastră, aflată la un nivel foarte crescut. Cu puțin efort, succesul vă va fi garantat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop