Cum trăiesc părinții lui Dani Oțil la Reșita. Prezentatorul nu și-a uitat copilăria: „E foarte greu cu ai mei”

Dani Oțil s-a născut și a copilărit la Reșita. Acolo locuiesc în prezent părinții lui, departe de agitația din București. Într-un interviu, prezentatorul de la Antena 1 a spus cum trăiesc aceștia acum, dar și ce amintiri are cu ei, de când el era adolescent.

Dani Oțil a spus că încearcă să își ajute financiar părinții, care locuiesc într-un apartament din Reșita. fel de ajutor economic, nici măcar din partea copiilor săi. „Dacă ar fi să mă iau după tata, care stă în același apartament din 1984, la parter, mic, urât… abia acum și-a pus centrală. Nu a luat credit niciodată, nu a luat împrumut de la vreo rudă, prieten, ceea ce se și vede că nu a evoluat cu nimic financiar.

Nu acceptă niciun fel de ajutor din partea mea și a lui frati-miu. Le dăm bani, dar nu știu de unde sunt, pentru că nu știu să citească extrasul. E foarte greu cu ai mei. Dacă ar fi după tata, nu aș mai lua niciodată credit. Dacă eu nu luam credit, nu aș mai fi putut să mă mut undeva. Ar fi trebuit să aștept până acum, la 40 de ani, ca să îmi iau lucrurile alea, că le-am luat atunci și m-am bucurat de ele, iar acum le plătesc', a mărturisit Dani Oțil în podcastul lui Radu Țibulcă de pe Youtube.

Acum, la Antena 1, el a dezvăluit cum munceau părinții lui, când el era adolescent. „Băi, tata….Tata citea cărți și nu venea unul să deschidă o ușă trei săptămâni. Tata toată tinerețea mea a lucrat în același loc. El nu trebuia să fie devreme acolo, dar pleca devreme.

Nu avea o Ramona, de exemplu. Era el și șoarecii, avea soba pe gaz, era un frig dacă nu pornea… Și cu toata astea, nu l-am văzut niciodată supărat. Eu mă uitam pe camere zilele trecute și eu vin așa… Cum se motiva tata, nu știu.

Mama nu a plecat niciodată mergând, ea fugea, ca era în întârziere tot timpul', a declarat Dani Oțil, în la „Neatza cu Răzvan și Dani', conform spynews.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete