Cum sunt zodiile influențate de Luna Nouă în Săgetător din 7 decembrie 2018. Previziunile Uraniei

Luna Nouă în Săgetător din 7 decembrie 2018

Luna Nouă este asociată cu noi începuturi. Este momentul optim pentru a reflecta la ceea ce vreți să schimbați în viața voastră. Influența ei se resimte cu câteva zile înainte și cu câteva zile după formarea aspectului.

Urania ne spune cum sunt zodiile influențate de Luna Nouă în Săgetător din 7 decembrie 2018. Previziunile complete, AICI

BERBEC

Luna Nouă în Săgetător din 7 decembrie 2018 vă determină să luați decizii importante sau să faceți acele schimbări, în viață și în activitatea profesională, pe care nu ați avut curajul să le luați/să le faceți. Acum, acestea vi se par oportune și de viitor.

TAUR

Luna Nouă în Săgetător din 7 decembrie 2018 conturează ipoteze plăcute (favoruri materiale, daruri, cadouri, gesturi de filantropie) sau evenimente pozitive, precum: semnarea documentelor, obținerea aprobărilor necesare intrării în posesia unui bun sau a unei sume de bani.

GEMENI

Luna Nouă în Săgetător din 7 decembrie 2018 influențează pozitiv sectorul carierei. Se poate debloca o direcție utilă și de succes.

RAC

Pe fondul efectului de Lună Nouă din 7 decembrie, unii dintre voi pot câștiga un proces sau vi se poate da dreptate în cadrul procedurilor de recuperare materială a prejudiciilor provocate de măsurile financiare și reparație morală profesională produse din eroare sau din neînțelegere.

LEU

Pe fondul fazei de Lună Nouă din 7 decembrie, dragostea și aventura plutesc în aer. Unii dintre voi vor reuși să atingă o fericire plenară. Relații bune între părinți și copii.

FECIOARĂ

Luna Nouă în Săgetător din 7 decembrie 2018 pune capăt unei situații vechi de un an sau, într-un plan extins, datând de trei, șase, nouă sau chiar doisprezece ani și deschide un ciclu nou de viață.

BALANȚĂ

Acest aspect al Lunii favorizează dialoguri utile în plan educațional și profesional în ipoteza efectuării unor studii sau stagii de pregătire în alte țări. Noroc la drum ori la o călătorie care se va dezvălui mai profitabilă decât pare la prima vedere.

SCORPION

Luna Nouă în Săgetător din 7 decembrie 2018 aduce cu sine posibilitatea unor câștiguri în instanță sau prin intervenția unor instituții menite să controleze și să reglementeze erorile. Alteori, ar putea fi vorba de încetarea unui tip de activitate bazată pe anume raporturi de serviciu și, implicit, de plată și abordare a altora noi, cu un frumos potențial de creștere, de stabilitate și onestitate.

SĂGETĂTOR

Luna Nouă în Săgetător din 7 decembrie 2018 favorizează desfășurarea unor evenimente cu o semnificație aparte: veți pune capăt secvențelor de viață care nu v-au condus la succes și vă veți dedica cu entuziasm noilor drumuri care vi se deschid. Contextul astral al acestei perioade vă permite să frângeți barierele, cenzurile și blocajele.

CAPRICORN

Faza de Lună Nouă în Săgetător vă ajută să puneți punct, repede și simplu, unui lung șir de dorințe, convingeri, intenții, planuri în favoarea unor abordări diferite. De asemenea, este favorizată casa comunicării care vă permite să vă exprimați elegant, cu putere de convingere.

VĂRSĂTOR

Luna Nouă în Săgetător vă aduce un ajutor providențial, cunoștințe care vor juca un rol major, acum sau mai târziu, în viața voastră.

PEȘTI

Luna Nouă în Săgetător din 7 decembrie 2018 vă dă posibilitatea să urcați în rang, admirație și prețuire în ochii celor apropiați, ai colaboratorilor, al străinilor, al specialiștilor sau al publicului.

Sursa foto: shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop