Cum sunt influențate zodiile de intrarea Marelui Benefic în Balanță

Săptămâna 5-11 septembrie stă sub semnul unui eveniment astrologic major, intrarea planetei Jupiter, cunoscută drept Marele Benefic, în zodia Balanței. Acest aspect se va forma pe 9 septembrie. Marele Benefic aduce schimbări majore, în general pozitive, în casele prin care trece.

semne zodiacale

Să vedem, în continuare, cum va fi fiecare zodie influențată de Marele Benefic.

BERBEC

Începând de pe 9 septembrie, dată la care Marele Benefic intră în Balanță, vi se va deschide drumul unor parteneriate de succes. Poate fi vorba atât despre parteneriatele profesionale, cât și despre cele amoroase, Jupiter formându-se, în cazul vostru, pe casa căsătoriei și a parteneriatelor. Dacă sunteți singuri, aveți șanse maxime să vă întâlniți sufletul-pereche. Dacă vreți să vă deschideți propria afacere, veți avea sorți de izbândă, mai ales dacă vă veți asocia cu cineva de încredere.

La locul de muncă, probabil veți avea ceva mai multe sarcini de îndeplinit decât de obicei și va trebui să fiți extrem de bine organizat pentru a le face față. Ar putea exista și situația în care persoane noi sau metode noi de lucru ar necesita din partea voastră un efort foarte mare de adaptare.

TAUR

Jupiter, Marele Benefic, în Balanță se formează, în cazul vostru, pe casa locului de muncă. Asta înseamnă că urmează o perioadă cu vești bune pe plan professional. Relațiile cu colegii și superiorii tind să se îmbunătățească, meritele vă sunt recunoscute fără prea mari eforturi, iar destinul vă va scoate în cale exact persoanele care vă vor oferi ajutorul potrivit pe plan profesional.

Veți fi mult mai ambițioși decât de obicei, iar eforturile voastre vor da roade. Dacă, din punct de vedere profesional, în acest moment sunteți într-o etapă dificilă, această perioadă va permite deblocarea din această etapă. De asemenea, dacă sunteți în șomaj, este o perioadă favorabilă găsirii unui loc de muncă.

GEMENI

Jupiter, Marele Benefic, vă va influența pozitiv pe casa iubirii. Adevărul este că, de ceva vreme, visați la o reîmprospătare a relației, la ceva care să vă scoată din rutină. Ei, bine, sunt șanse ca acest lucru să se întâmple începând de pe data de 9 septembrie. Vă așteaptă surprize frumoase pe plan sentimental.

Nativii singuri simt nevoia să ia lucrurile mai în serios și s-o lase moale cu aventurile. Au șanse să întâlnească pe cineva zilele astea, însă, pe termen lung, relațiile începute acum pot deveni complicate.

Un semnal de alarmă tragem la capitolul bani. Dacă nu faceți eforturi să economisiți ceva acum, în scurt timp va urma o perioadă extrem de grea din acest punct de vedere.

RAC

Cel mai important eveniment astrologic al perioadei acesteia vă va influenţa pe casa familiei. Asta înseamnă că veţi traversa o perioadă plină din punctul de vedere al relațiilor personale. Fie vă veţi împăca cu cei cu care aţi avut diverse dispute de-a lungul timpului, fie veți întrerupe complet unele legături. Acolo unde este cazul, unii nativi din Rac vor afla vestea că vor deveni părinţi. Este posibil, de asemenea, ca multe relații de durată să se încheie săptămâna aceasta.

Din punct de vedere al sănătăţii, urmează o perioadă extrem de bună pentru nativii care s-au confruntat cu probleme grave de sănătate. Sunt posibile stabilizarea sau ameliorarea afecţiunii.

Atenţie la serviciu! Încercaţi să menţineţi relaţii pozitive cu colegii sau colaboratorii, altfel, viaţa voastră profesională va fi destabilizată şi haotică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop