Cum a slăbit Mihaela Tatu 20 de kg. Iată cum arată acum fosta prezentatoare TV: „Ce bunăciune sunt!”

Cine nu o mai ține minte pe Mihaela Tatu? Ea este fosta prezentatoare a emisiunii „De 3X femeie', care aduna la vremea ei, milioane de telespectatori în fața televizoarelor.

În ultimii ani, însă, oamenii nu prea au mai știut nimic despre fosta prezentatoare. Cert este că, ea a cam avut probleme cu greutatea și pierduse lupta cu kilogramele în plus. Cu toate acestea, recent, Mihaela Tatu a decis să facă o schimbare în viața ei. Și-a propus să slăbească și a reușit.

Cum a slăbit Mihaela Tatu 20 de kilograme?

Fosta prezentatoare a este din nou mândră și mulțumită de felul în care arată, deoarece a reușit să slăbească 20 de kilograme. Mihaela Tatu a reușit să scape de kilogramele în plus într-un și susține că acum se simte mai bine ca niciodată.

„Am slăbit 20 de kg într-un an. Eu cred că sunt mai sexy acum. Ce bunăciune sunt acum!', a declarat Mihaela Tatu, în cadrul emisiunii „La Măruță', de la Pro TV.

Realizatoarea TV s-a retras de micul ecran în urmă cu câţiva ani. În prezent, ea locuieşte la Oradea. Principalul motiv care a determinat-o să renunţe la cariera în televiziune a fost de fapt probleme de sănătate pe care le-a avut.

„Dacă starea sănătăţii mele nu s-ar fi deteriorat, nu aş fi băgat în seama aceste transformări. Dar au început articulaţiile de când cu ruptură de ligament încrucişat şi menisc, tiroidă a luat-o pe mirişte zdravăn de tot şi probabil din cauza ei mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat, apoi încep nişte noduli pe ici, pe colo… Şi-atunci te duci la doctor şi-ţi spune: Din cauza faptului că ai luat în greutate, au apărut toate şi trebuie să faci ceva. Am găsit un nutriţionist foarte bun în Bucureşti. Şi a trecut doar o săptămâna şi deja mă simt mult mai bine', spunea Mihaela Tatu în urmă cu ceva timp, la „Teo Show'.

Despre viața și cariera Mihaelei Tatu

Fosta prezentatoare TV are acum 53 de ani. Ea a fost căsătorită timp de 16 ani. La vârsta de 38 de ani, însă, a divorțat, și a venit în București pentru a face televiziune. În anul 2011, Mihaela Tatu a fost diagnosticată cu fibrom uterin. După o operație și o perioadă de refacere, ea a hotărât să renunțe la televiziune și să-și regăsească liniștea.

Printre multele colaborări, fosta prezentatoare a avut ocazia să îl intervieveze pe unul dintre cei mai celebri cântăreți spanioli, David Bisbal. În anul 2000, Mihaela Tatu a prezentat emisiunea „Viața Bate filmul', de la Pro TV, după care a urmat „De 3X femeie', la Acasă TV, iar în anul 2008, Mihaela Tatu a prezentat „Celebri sua nu', de la Antena 2.

Pentru a vedea cum arată acum Mihaela Tatu și cât de mult a slăbit, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: captură Pro TV, Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Din totdeauna femeia a fost cea care a generat si a inspirit transformarea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete