Cum a slăbit Chef Florin Dumitrescu 10 kilograme într-o lună

Cum a slabit Chef Florin Dumitrescu

Juratul de la “Chefi la cuțite” și unul dintre cei mai apreciați bucătari din România a declarat război kilogramelor în plus. Cum a slăbit Chef Florin Dumitrescu 10 kilograme într-o lună.

Chef Dumitrescu a reușit să slăbească 10 kilograme în doar o lună, după ce a apelat la o dietă drastică.

Cum a slăbit Chef Florin Dumitrescu 10 kilograme într-o lună

Florin Dumitrescu susține că nu recomandă nimănui această dietă:

În prima, a doua și a treia zi se consumă doar varză. În a patra, a cincea și a șasea zise consumă doar orez fiert. În a șaptea, a opta și a noua zi se consumă doar piept de pui la grătar. În a zecea, a unsprezecea, a douăsprezecea și a treisprezecea zi se consumă doar legume.

“Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată. În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui.

Mă simţeam slăbit şi nu mă mai odihneam suficient din cauza durerilor de stomac. Înainte, mâncam zilnic o friptură şi fiecare masă se termina cu un desert savuros. Grăsimile, prăjelile, zahărul erau la ordinea zilei. Eram interesat mai mult de gust decât de orice altceva, dar acum e diferit. Mi-am dat seama că această alegere nu mă va ajuta doar la slăbit, ci şi pe mine, ca stare de spirit. Am făcut-o pentru sănătate”, a declarat Florin Dumitrescu, potrivit VIVA!.

 

Iulia Sandu

Foto: facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Dieta