Cum se simte mama Oanei Roman după operație?

Cu doar o lună în urmă, Oana Roman și sora ei Catinca și-au adus mama acasă, pe Mioara Roman, care a fost externată după o intervenție laparascopică. A suferit respectiva operație pentru a i se „înlătura colecistul’‘.

Cum se simte mama Oanei Roman după operație?

Recent, Mioara Roman a fost supusă unei alte intervenții. „Din păcate, trebuie să-i mai fac o mică intervenție. A făcut un punct de grăsime care s-a mărit, s-a mărit, și pentru că nu m-am dus la timp cu ea să-l scoată a început să se infecteze și trebuie tăiat cu laserul.

Până atunci, trebuie să facă un tratament cu antibiotic”, dezvăluia Oana Roman de curând pe Instagram. Seara trecută, mama vedetei TV a fost operată. „Intervenția mamei a decurs foarte bine. Doctorul dermatolog a reușit să scoată acel punct de grăsime care, din păcate, se infectase foarte rău.

A scos foarte multă infecție de acolo. Acum trebuie să merg cu mama să-și schimbe pansamentul în fiecare zi, să ia antibiotic și pastile de durere, dar totul a decurs bine”, a mărturisit Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, dezvăluiri emoționante despre mama ei

„Mama nu se bagă în viața mea. Familia mea este cea mai grea povară pe care o duc. Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei.

Are un Parkinson foarte agresiv. Nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? (…) Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are o boală degenerativă ce nu poate fi controlată”, povestea Oana la sfârșitul anului 2020, potrivit Click! și Spynews.

În februarie 2021, Oana Roman și Marius Elisei au divorțat. Fostul cuplu are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Lavinia Petrea, prezentatoarea Știrilor Pro TV, a trăit un miracol. Povestea incredibilă a celei de-a doua sarcini.

Cum se menține Lavinia Petrea în formă după a treia sarcină: „Am început să fac asta când m-am simțit pregătită”

Cum depășește Lavinia Petrea momentele dificile ale maternității?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete